Big Mamma`s

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Kozzy Alışveriş Merkezi, Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 02 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1984`ten beri Danimarka`da faaliyet gösteren Big Mamma`s, Türkiye`ye girişini 1998`de yapmış. Uzun yıllardır Bursa`lıların damak tadını fetheden Big Mamma`s, birbirinden farklı ve lezzetli seçenekler sunan menüsüyle İstanbul`daki ilk şubesini Kozyatağı Kozzy AVM`de açtı. İstanbul`da kafelerde görmeye alıştığımız pek çok yemeğin yanısıra geniş et menüsü, çeşit çeşit başlangıçları ve salataları ile kendini benzerlerinden ayıran Big Mamma`s keşfedilmeyi bekleyen bir lezzet durağı.

40`tan fazla çeşit pizza seçeneği sunan Big Mamma`s, tanıdık lezzetlerin yanısıra pek çok deniz ürünlü pizza da yapıyor. Tam 10 çeşit bonfilesi, sayarak bitmeyecek salata ve başlangıç çeşitleriyle ağız sulandıran Big Mamma`s`ın menüsü, dünya mutfağından aslına sadık olarak hazırlanan pek çok yemeği ve tatlıyı içeriyor. Yemeklere gösterilen özeni tamamlamak içinse restoranda sadece Haagen Dazs`ın en lezzetli çeşitleri servis ediliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT