Blackk Club

Adres: Muallim Naci Cad. No:71 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 236 72 56

Faks: 0212 236 73 58

Web: http://www.blackk.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Blackk, Resto-lounge, Club ve Levendiz Rum Meyhanesi olarak hizmet vermeye devam ediyor. Bu üç farklı konsepti Blackk adı altında toplayan yönetimin sahibi Figen Doğusoy, işletmeciliğini ise eğlence sektörünün vazgeçilmez ismi Emre Ergani`nin üstlendiği Blackk, bu yıl kadrosunu deneyimli işletmeci Nedim Binler ve 4 senedir Türkiye`nin en iyi dj-prodüktörü ödülünü alan Suat Ateşdağlı ile güçlendirerek profesyonel ekibi ile konuklarını Kuruçeşme`de ağırlıyor.

restolounge:
18. yy Rococo stili ile modernizmin yansıması olan köşeli hatların birleştiği Resto-lounge`da içkilerinizi yudumlarken boğazın eşsiz manzarasını seyredebilir, Blackk mutfağındaki 15 yıllık deneyimli ekibin en gözde yemeklerinden özenle seçerek oluşturduğu bu muhteşem menüyü rahat koltuklarınızda tadarak, geceye devam edebilirsiniz.

club:
Modern ve klasiğin göz alıcı sinerjisinin ortaya çıkartıldığı mekanın giriş koridorunda sağlı sollu göz alıcı kristaller kullanıldı. Lüks yaşamı simgeleyen Hollywood ihtişamını yansıtan Blackk`de konuklar 18. yüzyıldan ait tablolar ve mekanın tarzına uyum sağlayan objeleri yine club ruhuyla birleştiriyor.

Ayios Dimitrios, Ayia Lipsi, Ayios Nikolaos ayazmalarının bulunduğu yerdeki, Lebendiz Rum Meyhanesi, boğazın eşsiz manzarasıyla sizlere mükemmel bir gece yaşatırken, unututlmuş ekalliyet mezeleri tattırıyor. Meyhanede gün batımından itibaren başlayan vakti kerahet, çilingir sofrasıyla devam ediyor. Çilingir sofrası; cacıki, Yunan salatası, yeşil aromatik otlar çanağı ve feta sahanaki ile başlıyor. 18 yy`dan gelen işkembe mezesi, tarama, tuzlu sardalye, topik, ermeni pilakisi, ege otları, yalancı dolma, tahinli köz biber, fesleğenli Girit tabağı ve soğuk mezelerin ardından yavaş yavaş gelen mezelerde kıtır tabak, Arnavut ciğeri, uykuluk tereyağında, otlu börek, denizci pilavı, kalamar pane, karides mücveri gibi lezzetlerle devam ediyor. Ardından günün minik balıklar tabağı ve spesiyal sakız tatlısı veya irmik tatlısı geliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT