Cafe Cadde

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Bağdat Cad. No:349 Erenköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 302 76 24

Faks: 0216 411 47 56

Web: http://www.cafecadde.com.tr

E Posta: info@cafecadde.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Farklı coğrafyaların yemeklerini tadabileceğiniz menü 100 den fazla çeşidi barındırmaktadır. Salatalar büyük porsiyonlarıyla, makarnalar ev yapımı olmalarıyla ve pizzalar ince ve lezzetli hamuruyla ön plana çıkmaktadır.

Civarda yiyebileceğiniz en lezzetli bonfileyi burada bulabilirsiniz. Güney Marmara ve Trakya’nın en iyi etleri seçilerek alınmakta ve iki hafta kuru dinlendirmeye tabi tutulmaktadır. Ayrıca, CafeCadde’nin üst katında ET’n MORE konsepti ile hizmet veren bölümde etlerinizi sıcak taş üzerinde kendiniz pişirebilirsiniz. Üstelik koku ve duman olmadan.

CafeCadde`de "kiş"den hamburgere; dürümden yoğurtlu kebaba, vok yemeklerinden "fajitas"a, beyti kebaptan röştiye kadar geniş bir yelpazede tadım yapabilirsiniz.

Yemeklerdeki çesitliliğin tatlılara da aynen yansıdığını tahmin etmeniz zor olmayacaktır. Kalori hesabı yapanlar, bir tabakta üç ayrı lezzet içeren tatlı çeşitlerimizi aralarında paylaşarak :) hiç bir seyden geri kalmamanın verdiği huzuru duyacaklardır.

Bütün bu yemek ve tatlıların en taze ve sağlıklı bir şekilde masanıza ulaşabilmesi için 22 kişilik mutfak ekibimiz sizlere ayırdığımız salon kadar büyük bir alanda 24 saat çalışmaktadır.

Kavımızda çok zengin şarap çesidi bulunmaktadır. Ayrıca bir çok kaliteli ithal şarabı İstanbul`da alabileceğiniz en makul fiyata ısmarlayabilirsiniz. Şarap listesi üzüm çeşitlerine göre düzenlendiğinden damak zevkinize uygun ve yemek seçiminize uygun bir şarabı seçmeniz kolay olacaktır.

Geniş yemek menüsünü iyi bir kalite ile sunan CafeCadde bu özelliği nedeniyle Turizm Bakanlığı’nca “özel tesis” olarak belgelendirilmiş ve Hürriyet Gazetesi’nin” en iyi on” değerlendirmesinde birinci sırayı almıştır.

Açık büfe hazırladığımız Pazar kahvaltısı civarın belki de en iyisidir. Bir brunch dan daha ziyade şarküteri ağırlıklı ama sabah saatlerinde canınızın çekebileceği bir çok sıcak çeşidini barındıran komple bir kahvaltıdır bu.

Saat 10:00 - 14:00 arası sunduğumuz bu Pazar keyfinde içecek dahil kişi başı fiyat 32-TL olup (31 Mart 2009 tarihine kadar) 7-12 yaş % 50 indirimlidir.

Çocuklar için resim yapma imkanı sağlanmakta, sigarasız bölümde önceden rezervasyon kaydıyla yer ayırılabilmektedir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT