CafeKrepen

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstiklal Cd. Halep Çarşısı No:62 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 80 13

Faks: 0212 249 36 73

Web: http://www.cafekrepen.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
CafeKrepen, İstanbul’un büyüleyici semtlerinden biri olan Beyoğlu’ndaki eşi bulunmaz terasında İstanbullu lezzet takipçilerini ağırlıyor...
Beyoğlu’nun Vazgeçilmez Durağı; CafeKrepen
Muhteşem terası ve Türk - dünya mutfağından oluşan zengin mönüsüyle 130 farklı yemek seçeneğine sahip CafeKrepen, Beyoğlu’nun vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor. Adını Balık Pazarı’ndaki meşhur Krepen Pasajı’ndan alan CafeKrepen, altta, üstte ve ortada ayrı birer salona, kış bahçesine ve eşsiz bir terasa sahip...

Beyoğlu sinema ve tiyatro kültürünün ortasında kalan CafeKrepen, sabah saat 09.00’da güne merhaba diyor. Seçkin lezzetlerin buluştuğu kahvaltı tabağının yanı sıra omlet ve tost çeşitleri, öğleden sonra yerini dünya mutfağının eşsiz tatlarına bırakıyor. CafeKrepen, Fajita’dan İtalyan Pizza’ya, Krepen Burger’den Cafe de Paris’e kadar konukların hemen hemen her ülke mutfağından eşsiz lezzetler bulabileceği yemek mönüsünün yanı sıra, sıcak ve soğuk 30 değişik kahve seçeneği, iştah kabartan kokteylleriyle gece yarısı 02.00’ye kadar servis veriyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin göbeğinde yer alan CafeKrepen’de, uyumlu lezzetler bir şölen edasında sunulurken konuklar ağırlıklı olarak Caz, Acid Caz, Rock ve Etnik Müzik dinleyebiliyor. Müdavimleri arasında yazarlar, sinema sanatçıları ve tiyatrocuların da yer aldığı CafeKrepen’de bir çok ünlü ismi görmek de mümkün.

Beyoğlu’nda bir cennet bahçesi...
İstanbul’un büyüleyici semtlerinden biri olan Beyoğlu’ndaki eşi bulunmaz terasında İstanbullu lezzet takipçilerini ağırlayan CafeKrepen, Beyoğlu’nun en gözde buluşma noktası. Çiçeklerle süslenmiş terasında sıcak atmosferi ile konuklara çöl ortasında bir vaha bulmuş hissi uyandıran CafeKrepen, günün her saatinde bunalmadan oturacağınız farklı bir serinletme sistemine sahip. İstanbul’un kalabalığını ve stresini unutturan CafeKrepen’de, konuklar iki usta aşçının mutfağından gün boyunca farklı tatlı ve kahve seçeneklerinden, akşam soğuk bir şişe şarap ya da güzel bir kokteyl eşliğinde farklı lezzetlerden tadarak, gece geç vakitlere kadar arkadaşlarıyla sohbet edip eğlenebilir.

Restoran ve bar olarak hizmet vermesinin yanı sıra 250 kişilik terasında konukların özel gün ve geceleri için de alternatif bir mekan olma özelliğine sahip olan CafeKrepen, fark yaratan mönüsü ve konseptiyle konuklarına eşsiz deneyimler yaşatıyor.




Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT