Çatı Restaurant

Yeme İçme Restoran Çatı Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstiklal Cad. No:348/10 Suriye Pasajı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 00 00

Faks: 0212 252 75 80

Web: http://www.catirestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Geçmişten Bugüne ÇATI
Çatı`nın kurucusu ve işletmecisi Hasan Özen tarafından kurulan `Mutfak Stüdyosu, Yine Hasan Özen`in imzasını taşıyan 1`i diyet olmak üzere 3 yemek kitabı, onlarca profesyonel gıda üreticisi için üretelmiş yüzlerce çeşit yemek ve bir o kadar özel meze çeşidi… Özel anılarınıza yeni ve unutulmazlarını eklemeniz için sizi Çatı`ya bekliyoruz…

Çatı Passage Restaurant, çeyrek asırdır eski Beyoğlu keyfini yaşatma iddiasını sürdürmektedir. Çatı Passage Restaurant kendi alanında pek çok ilki uygulamış ve başarmıştır.Bunlardan birisi de, 10. yılı nedeniyle yaptığı "unutulmuş veya unutulmakta olan yemeklerimizi gün ışığına çıkartma" konulu yemek yarışmasıdır. Yarışmada sağlanan başarı, uygulanan projenin başarısından kaynaklanmış olup, bugüne kadar böyle verimli bir proje çıkmamıştır. Yarışmamız günlerce, aylarca gündemini sürdürmüştür. Başta medya, değerli gurmeler ve kamuoyu tarafından desteklenmiştir.

Özel Toplantılar ve Yemekler
12:00 - 18:00 arası 15 ila 150 kişiye kadar, yemekler, özel iş yemekleri, özel toplantılar, konferanslar, kokteyller, müzikli-müziksiz kabul günleri, çocuklara partiler, çay partileri için servis veriliyor. Her türlü özel mönü taleplerinizi iletebilirsiniz.

Bar hizmetleri
Yerli ve yabancı içki çeşitleri, Özel kokteyller Özel Çatı Şarabı, Ve keyifli bir sohbet ortamı… Çatı Bar` da hizmetinize sunuluyor.

Çatı Akşamları
Eski Beyoğlu keyfini, cuma ve cumartesi geceleri özel dinleti ve eğlence müziği ile yaşatmaya devam ediyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT