Çengelköy Villa Bosphorus

Yeme İçme Restoran Çengelköy Villa Bosphorus

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Çengelköy Mah.Albay Hüsamettin Ertürk Sk No:13 Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 422 80 80

Web: http://www.villabosphorus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Çengelköy Villa Bosphorus büyüleyici manzarası ile müşterilerine lezzetli saatler sunuyor. Villa Bosphorus servis ve yemek kalitesinde istikrarı yakalayan, eşsiz boğaz manzarasıyla gelenlerin ayrılmak istemediği bir huzur durağı. İstanbul Boğazı’nın Anadolu yakasındaki tarihi Çengelköy semtinde, denize sıfır bir konumda bulunan Çengelköy Villa Bosphorus, kapalı alanının yanı sıra 250 kişilik bahçesiyle özel gün ve gecelerinizde sizlere unutamayacağınız saatler yaşatmak için hizmetinizdedir.

Çengelköy Villa Bosphorus, siz değerli müşterilerini Avrupa yakasından tekne ile alarak kısa bir Boğaz turunun ardından dalga sesleri eşliğinde yediğiniz lezzetli yemeğin ardından yine tekne ile aldığı noktaya geri götürüyor.

Sahil kasabasındaymış gibi...
Taze balıkları ile yemeğinizi ziyafete dönüştüren, balık konusunda uzman olan restoranda, birbirinden leziz et çeşitlerini de bulmanız mümkün. Ayrıca özel toplantılar ve organizasyonlarda grup yemekleri için de hizmet verebiliyor.

Çengelköy Villa Bosphorus, size kendinizi İstanbul’dan uzakta bir sahil kasabasındaymış gibi hissettiriyor. Kumsalında ördeklerin ve kazların da bulunduğu mekan, bu yönüyle biraz Göltürkbükü’nü anımsatıyor. Koyda yer aldığı için hiç rüzgar almıyor. Bu da müşteriler tarafından tercih edilmesinin onlarca nedeninden yalnızca biri.

Restoran ayrıca herkesin severek izlediği “Pazar Sürprizi,” “Ender Saraç’la Sağlıklı Günler” gibi TV programlarına da set olarak ev sahipliği yapıyor.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT