Changa

Mutfak Türü: Fusion, Uluslararası Mutfak

Adres: Sıraselviler Caddesi No:47 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 70 64 - 0212 249 13 48

Web: http://www.changa-istanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Taksim Sıraselviler`deki 100 yıllık tarihi binada hizmet veren Changa "fusion" mutfağının İstanbul`daki en değişik tatlarını sunuyor. "Fusion" yani füzyon dünya yemeklerinde kullanılan pişirme teknikleri ve yemek içeriklerinin karıştırılmasıyla oluşan yeni mutfak çeşidi anlamına geliyor. İşte Changa`nın sahipleri Tarık Beyazıt ve Savaş Ertunç, Changa`da yepyeni bir füzyon mutfağı yaratıyorlar. Changa işletmecileri yemeklerin içerikleri kadar sunumlarıyla da özel olarak ilgileniyorlar.

Bu yaratıcı mutfakta Japonya`dan Sicilya`ya bir çok mutfak birleşiyor, mönüler de tabi sürekli değişiyor, yeniler ekleniyor. Eğer ne yiyeceğinize karar vermekte zorlanırsanız Changa`nın tadım mönülerinin keyfini sürebilirsiniz. Tadımlık porsiyonlar halinde gelen bu yemeklerle damak tadınıza en uygun Changa yemeğini de bulabiliyorsunuz.

Changa`nın spesiyal tatlarından bir kaçı ise; Nastirtium yaprağı üzerinde Kişnişli, Fıstıklı Piliç, bir Japon mantısı olan Gyoza, Beyaz Patlıcan Tempra, Ördek Salatası... Ama mönünün sürekli değiştiğini de hatırlatmalıyız tekrar!

Yemeğinizi yerken size eşlik eden müzikler ise chill out ve elektronik müzik. Bir başka eşlik de tabi ki şaraplar. Cahnga`nın geniş şarap mönüsünde Doluca, Kavaklıdere şaraplarının yanı sıra değişik ülke şarapları da yer alıyor.

Changa, hafta içi 18.00-01.00, haftasonları ise 18.00-02.00 saatleri arasında açık. Kredi kartları geçerli.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT