Chicken Last Stop

Yeme İçme Restoran Chicken Last Stop

Mutfak Türü: Fast Food, Uluslararası Mutfak, Restaurant

Adres: İskele Sok. No :42/A Caddebostan Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 369 01 00

Web: http://www.chickenlaststop.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul’da Anadolu Yakası’nda acıktığınız anda uğrayacağınız ilk duraklardan biridir Chicken Last Stop. Yılların deneyimi ve hizmet kalitesi ile Kadıköy, Caddebostan ve Bağdat Caddesi’ndeki şubeleriyle hizmet veren Chicken Last Stop, sizlere eğlenceli ve lezzet dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

7’den 70’e her bireyin damak tadına uygun piliç ürünlerini bulabileceğiniz mekanda birbirinden leziz ve değişik 40 çeşit spesiyal piliç ürününü bulmak mümkün. Ürünlerinin lezzeti, kalitesi ve farklılığı ile herkesin beğenisini kazanan Chicken Last Stop sizleri de bu lezzetleri yaşamaya bekliyor.

İstanbullular’ın lezzetini ve kalitesini yakından bildiği Chicken Last Stop Ankara’da da şubeleriyle hizmet veriyor. 16 yıllık geçmişiyle 5 farklı noktada hizmet veren Chicken Last Stop, tüm işletmelerinde aynı lezzet ve hizmet kalitesini yakalamış. Piliç üzerindeki tüm baharat ve soslar formülize edilmiş ve tarifler kitapçık haline getirilmiş. Anadolu’da veya herhangi bir ülkenin en ücra köşesinde kurulabilecek lezzet genişliğine sahip olan Chicken Last Stop, aynı zamanda ürün lezzetlerini sabitlemiş olup, franchise sisteme dönük çalışmalarını başlatmış.

Kokoretto
Bilinen kokoreçle hiç bir alakası yoktur tamamen tavuk but etinden yapılıyor. Kokoreçten daha sağlıklı sloganı; ``kokoreç sevenlere ve sevmeyenlere`` tescilli ürünüdür.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT