Cléméntine Suada Club

Yeme İçme Restoran Cléméntine Suada Club

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Deniz Ürünleri, Akdeniz Mutfağı, Restaurant, Club-Bar

Adres: Suada, Kuruçeşme (Ulaşım, Kuruçeşme Parkı'ndaki iskeleden Suada'ya ait tekneler ile ücretsiz olarak sağlanmaktadır) Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 73 00

Faks: 0212 263 73 33

Web: http://suadaclub.com.tr

E Posta: info@suadaclub.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Stil dekorasyonu, çarpıcı ambiansı, göz alıcı sunumları ve rafine lezzetleriyle, iddialı ve farklı Cléméntine, şimdi Suada Club’taki yeni açılan mekanında, cumartesi, pazar brunch keyfi için hazır. Levent Penso imzalı dekorasyonu ile keyif ve stil dolu dakikalar vadeden Cléméntine Suada Club’a gelmek de çok kolay… Ücretsiz tekneyle her an Kuruçeşme sahilinden alınıp, Suada’ya ulaşabiliyorsunuz.

Astoria ve Mayadrom şubelerinde müdavimlerini yaratan Cléméntine, sıcak yaz günleri, serin ve tarz sahibi bir mekanın tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor. Burası bir mekandan fazlası… Günün her saati cafe, restaurant, bar akşamüstleri lounge olarak anın tadını, sonuna kadar yaşayabileceğiniz, dingin, tarz sahibi, estetikle lezzeti ustalıkla harmanlayan, seçkin bir mekan…

Ayrıca Cléméntine’e gelmişken, adeta denizde yüzermiş hissini veren Suada Club’ın muhteşem havuzundan da faydalanabilirsiniz.

Cléméntine’in yaza özel, rafine tatları…
Yemeğe soğuk başlangıç ile başlamak isteyenlerin öncelikli tercihi Somon Füme & Karides & Somon Tartare sıcak başlangıç ise Izgara Kaz Ciğeri’nin lezzetine doyum olmuyor.

Balık çeşitleri arasında yer alan Polenta Yatağında Somon Tempura deniz yosununa sarılı giyoza ve citrus orange sos ile servis ediliyor.

Suzuyaki ve Babagannuş zırhta çekilmiş ve teriyaki ile marine edilmiş levrek topları, babagannuş ile sunuluyor.

Salatayı tercih edenlerin favorisi ise Denizde Dans, marul göbeğinde karides, yengeç, avokado, kalamar, mantar, hindistan cevizi, elma, vinaigrette ile servis ediliyor.

Makarna sevenlerin gözdesi Linguini Limoncello & Karides, parmesanlı beyaz sos ile Keçi Peynirli Ravioli ve Karides, ekşi elmalı köri sos ve rendelenmiş parmesan ile sunuluyor.

Özel yemekler menüsünde yer alan Pekin Ördeği, Tournedo Rossini, Filet Valdostana damak zevkine düşkün misafirler tarafından oldukça beğeni kazanıyor. Cléméntine Suada Club’a ait özel yemeklerindeki favorisi ise Dana Kaburga soya ve erikli tatlı sos ile karamelize edilmiş süt dana kaburga, sebzeli noodle ile misafirlerin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor.

Tatlı menüsünde yer alan Çilekli Napoleon ve Ananaslı Mango Ravioli’nin tadına doyum olmuyor.

Cléméntine Mojito’yu baştan yaratıyor
Cléméntine Suada Club kokteyl menüsünde yer alan Mojito çeşitleri Rakı Mojito, Sake Mojito, Şampanya Mojito ve Fruit Mojito ile bu yaza damgasını vuracak.

Profesyonel bir ekibin hazırladığı dünya lezzetlerini, sizinle buluşturan Cléméntine Suada Club yaz aylarının vazgeçilmez mekanları arasında yerini alacak.

Cléméntine Suada Club’ta; romantizm, keyif ve lezzeti bir arada yaşamak mümkün… Özel davet ve organizasyonlar için hizmette sınır tanımıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT