Daphne Balık

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Pınartepe Mevki Sahil Yolu Dalyan Cd No:2, Gürpınar Beylikdüzü İstanbul

Telefon: 0212 880 62 63

Faks: 0212 880 39 29

Web: http://www.daphnebalik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Daphne Balık, ismini mitolojik bir aşk destanından almıştır. Eski dönemlerde ismi Anarşa olan Gürpınar 7 km. sahili ve doğasıyla bölgeye gelenlerin her zaman ilgi odağı olmuştur. Daphne Balık, bu eşsiz konumda Türk ve Greek Müziği`nin mutfaktaki lezzeti ile buluşup muhteşem balık menüsü ve mezeleriyle sizlerin hizmetine sunulmuştur.

İşletmede kapalı alan 150 kişilik olup, yazın da 200 kişilik alakart bahçesiyle eşsiz gün batımı ve deniz manzarasında sizlere hizmet vermektedir. Özel toplantılarınızda 300 kişilik bahçesiyle Pazar günleri ve hafta içi sizleri ağırlamaktadır. Daphne’de Pazar kahvaltılarını unutmadık, muhteşem deniz manzarası ve serpme kahvaltısıyla “keyfin doruğuna çıkacaksınız.

Pazartesi günleri kapalı olan Daphne Balık`ın menüsünde mevsim balıklarının yanısıra, deniz börülcesi, radika vb gibi zeytinyağlılar, mezeler, balık yemek istemeyenler için kuzu tandır, köfte çeşitleri ve kahvaltılıklar da yer alıyor. Dev ekranda maç izleyebileceğiniz Daphne Balık`ın vale ve otopark hizmeti de var.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT