Daphne Restaurant - Grill

Yeme İçme Restoran Daphne Restaurant - Grill

Mutfak Türü: Türk Mutfağı, Akdeniz Mutfağı, Uluslararası Mutfak

Adres: Polat Renaissance İstanbul Hotel,Sahilyolu Caddesi No:2 34149 Yeşilyurt Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 414 18 00

Faks: 0212 414 19 70

Web: http://www.polatrenaissance.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

TÜRK VE AKDENİZ MUTFAĞININ BULUŞTUĞU NOKTA...

Adını Türk ve Akdeniz mutfağının vazgeçilmez bitkisi “defne”den alan Daphne Restaurant & Grill, usta aşçıların ellerinden çıkmış otantik lezzetleri bulabileceğiniz farklı bir mekan. Otel misafirlerinin yanı sıra Türk ve Akdeniz mutfağını sevenlerin tercihi olan Daphne’nin mönüsünde her yemek ayrı bir keyif.

Yemeklerinizi Marmara Denizi eşliğinde yiyebileceğiniz Daphne Restaurant & Grill’de Türk mutfağının Yoğurtlu Kebabı ve kömür ateşinde pişirilen Erzurum’un Cağ Kebabı’nın yanı sıra Akdeniz mutfağından Mozzarella ve domates salatası, soğan çorbası, özel soslu makarna ve Mascarpone peynirli Tiramisu çeşitlerine kadar her iki mutfağın da en seçkin lezzetleri servis ediliyor.

Kendine özgü sade dekorasyonu, güleryüzlü personeli ve damak tadınıza uygun lezzetleri ile kendinizi evinizde hissedeceğiniz Daphne Restaurant & Grill, Eylül ayında başlayan brunchlar ile haftasonları da tercihiniz oluyor.
BİR PAZAR KLASİĞİ...
Polat Renaissance İstanbul Hotel’in 12.00-15.00 saatleri arasında Daphne Restaurant&Grill’de düzenlediği Brunch’ta Marmara Denizi’nin ve Adaların enfes manzarası eşliğinde sevdiklerinizle ve dostlarınızla Akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerini, limitsiz şampanya eşliğinde çıkarın.
Ayrıca, özel oyun alanı ve süpriz animasyonları ile minik konuklarının keyiflerine keyif katıyor. Canlı müzik ve yemek şovları eşliğinde bir Pazar günü brunch’ından beklediğiniz herşey Polat Renaissance İstanbul Hotel’de.
Hizmet verdiği saatler : 06.00 – 24.00

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT