Delight Restaurant

Yeme İçme Restoran Delight Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Küçükayasofya Mah. Şehit Mehmet Paşa Yokuşu Üçler Hamamı Sokak No: 13-15 Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 458 03 64 - 65

Faks: 0212 458 03 66

Web: http://www.arenahotel.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Sultanahmet tarihi ve turistik özellikleriyle her zaman yerli ve yabancı turistlerin en fazla ilgisini çeken semtlerin başında gelir. Bu nedenle Sultanahmet‘te otel ve restaurant yoğunluğu da oldukça fazladır. Gelin biz de Sultanahmet’e doğru gidelim ve Sultanahmet bölgesindeki sayısız otellerin en kalitelilerinden biri olan Arena Otel’in bünyesindeki Delight Restaurant’ı tanıyalım.

Delight Restaurant, 19.yy.da yapılmış taştan bir konakta hizmet veriyor. Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan yapı özellikle taş işçiliğinin özeniyle dikkat çekiyor. Her gün hizmet veren ve otuz kişilik şirin bir mekan olan Delight Restaurant’ta çok özel tariflerle hazırlanmış çorbaları, zeytinyağlıları, ızgara çeşitlerini, taze ve ustaca pişirilmiş balıkları, tadı damakta kalan tatlı çeşitlerini; kısacası Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini otantik bir ortamda tadabilirsiniz. 07.00-22.00 arasında servis veren restaurantta sabah kahvaltısı keyfi yapmak da mümkün. Alkollü ya da alkolsüz içecek çeşitlerinin yanısıra geniş bir şarap kavı bulunuyor. Türk ve dünya şaraplarının zengin ve özel çeşitleri özellikle bu içkiyi sevenlerin restauranttan memnun ayrılmasını sağlıyor.

Delight Restaurant tramvay istasyonuna, Hipodrom bölgesine, Aya Sofya ve Sultanahmet Camii gibi dini ve turistik merkezlere yakın olması nedeniyle acıkanlar için ideal ve daima büyük ilgi gören bir yer. Özenle döşenmiş Sultanahmet Konağı’nın büyüleyici görüntüsüne bir de yemeklerin dayanılmaz tadı eklenince kendinizi bambaşka bir dünyada hissediyorsunuz. Ve dünyanın çeşitli ülkelerinden İstanbul’a gelen turistlerin gezmek ve yiyip içmek için neden Sultanahmet’i seçtiğini çok daha iyi anlıyorsunuz. Rezervasyon aranan restaurantta kredi kartları geçerli. Otopark var.
Adres: Küçükayasofya Mah. Şehit Mehmet Paşa Yokuşu Üçler Hamamı Sokak No: 13-15 Sultanahmet
Tel: 0212 458 03 64 - 65
Faks: 0212 458 03 66

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT