Doğatepe Cafe - Restaurant

Yeme İçme Restoran Doğatepe Cafe - Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Doğatepe Parkı 4-6 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 257 43 91

Faks: 0212 257 0815

Web: http://www.dogatepe.com.tr

E Posta: Mail:hi@dogatepe.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Doğatepe Cafe & Restaurant
Artık bir İstanbul Klasiği…

1991 Yılından beri İstanbul’un en gözde mekânlarından biri olan Doğatepe Cafe& Restoran Rumeli Hisar üstünde yer alıyor. Eşsiz boğaz manzarasına sahip, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden Rumeli Hisarına, Hidiv Kasrı’ndan Anadolu Hisarına uzanan muhteşem görselliği ile Doğatepe, bir İstanbul klasiği...

Akdeniz mutfağının mükemmel lezzetlerini damağa uygun mönüsü ile sunan Doğatepe özellikle sanat ve bürokrasinin yoğun olarak ilgi gösterdiği, birbirinden lezzetli yemekleri rahat ve yalın dekoru ile içinde bulunduğu tabii güzellikleri taşıyan bir sadeliğe sahip.

Her gün 09.00 dan 02.00 saatleri arasında hizmet veren Restoranda Müzik deyince, Dj canlı performansıyla birlikte Fransız, İtalyan ve İspanyol müziklerinin hakim olduğu bir tarz var.

Spesiyaliteleri arasında; Kavrulmuş fıstıklı ve Sebzeli Beef Rulad, Doğatepe Yayla Kebabı ve Pastırmalı Doğatepe böreğini bulabilirsiniz.

Pazar sabahları 09.30- 14.00 saatleri arasında zengin bir kahvaltı ikram ediliyor. Personeli sizi kocaman gülümsemeleri ile karşılıyor. Ve sıcacık bir ortamda ağırlıyor. Kendi evlerindeki gibi samimiyetle…

Hafta içi ve Hafta sonu A la carte mönüsü ayrıca gruplara özel fix mönülerde istenildiği takdirde sunulabiliyor. Özellikle Akşam yemeği için rezervasyon gereklidir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT