El Beso

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, Restaurant

Adres: Muallim Naci Cad. No: 64/D Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 212 287 57 59 – 0 212 257 02

Faks: 0 212 287 57 69

Web: http://www.elbeso.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Adnan ve Indhira Taşpınar’ın İstanbul Kuruçeşme’deki Yeni Restaurant&Club’ı El Beso Açıldı…

Cemiyet hayatının sevilen çifti Adnan – Indhira Taşpınar’ın geçtiğimiz yaz Çeşme Alaçatı’da açtığı “El Beso”nun gördüğü büyük ilgiden sonra ‘El Beso Restaurant & Club’, İstanbul boğazının en gözde yerlerinden biri olan Kuruçeşme’de açıldı. Dekorasyonunu, İç Mimar Aycan Ateş’in yaptığı ‘El Beso Restaurant & Club’, büyüleyici boğaz manzarası, beyaz ve dore renklerinin hâkim olduğu iç dekorasyonu ve lezzetli menüsü ile İstanbul’un en gözde mekânlarından biri olmakta iddialı.

Yalın tarzda döşenmiş iç dekorasyonu ile İstanbul boğazının büyüleyici manzarasını bir araya getiren ‘El Beso Restaurant & Club’, günün her saatinde misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor. Sabahın ilk ışıklarında mükemmel bir kahvaltı sunan ‘El Beso Restaurant & Club’, gün içerisinde büyüleyici manzarası eşliğinde misafirlerine Akdeniz mutfağının birbirinden lezzetli tatlar ile keyifli anlar yaşatıyor. Akşam saatlerinde ise misafirlerine İstanbul boğazının ışıltılı görüntüsü karşısında romantik bir akşam yemeği için şık bir alternatif olarak öne çıkıyor.

İddialı menüsü ile misafirlerine nefis lezzetler tattırmaya ve DJ performansları ile heyecanlı geceler yaşatmaya hazır olan ‘El Beso Restaurant & Club’, kış aylarında şömineli masası ile soğuk kış günlerini sıcak bir keyfe dönüştürürken, yaz aylarında ise misafirlerine muhteşem terasında birbirinden değişik kokteyller ile açık hava keyfi yaşatıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT