El Torito

Mutfak Türü: Meksika Mutfağı

Adres: Nispetiye Caddesi.No:72 Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 257 01 71-257 54 97-98

Faks: 0212 263 73 66

Web: http://www.eltorito.com.tr/

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Herşey eski bir savaş uçağı pilotu olan Larry Cano’nun 1954’te sınırlı bir bütçeyle California`nın Encino kentinde ahşap bir evi kiralayarak burayı Meksika ambiyansına göre hazırlanmış bir restaurant olarak işletmesiyle başlar. Restaurantın dekorasyonunu bizzat kendisi yapan Larry kullandığı basit malzemelerle, son derece sıcak ve otantik bir mekan yaratır. Çekici, lezzetli yemeklerini bir bayram atmosferinde sunduğu bu mekan her gün dolup taşmaya başlayınca, Larry hemen karşısındaki restaurantı da alarak bünyesine katar. Bu sırada arkadaşı ona uğur getirmesi için seramikten yapılı bir küçük boğa (EL TORITO) hediye eder. O günden sonra restaurantın adı EL TORITO olmuştur.

Larry’nin başarısındaki en önemli sırrı fiyatları makul bir seviyede tutarak kusursuz bir servis anlayışıyla birleştirmesinden kaynaklanır. Larry Cano`nun başarısı bununla kalmayıp artan ilgi karşısında çeşitli restaurantları alarak ve onlara EL TORITO konseptini yerleştirerek veya tamamen yeniden inşa etmek yoluyla, EL TORITO Meksika restaurant zincirine gün geçtikçe yeni halkalar eklemek şeklinde devam eder. Bugün El Torito restaurantları A.B.D., Japonya, Abu Dabi ve Türkiye’de misafirlerine hizmet vermekte.

“Mi Casa Es Su Casa” – Benim Evim Senin Evin felsefesini yansıtan El Toritos’ta eğlenceli ve gerçekten büyüleyici Meksika lezzetleri kaçamakları sizleri bekliyor. Burada Latin ezgileri eşliğinde sizi bekleyen inanılmaz zengin menüde Aztek güneşinden sıcaklık, tortillalardan lezzet, salsalardan enerji, fiestalardan eğlence, margaritalardan serinlik sunuluyor. Baharatlı, acılı, tavuklu, etli, soyalı, Meksika fasülyeli, özel soslu combolar, saladlar ve daha neler neler. Özel sıcak ve soğuk içecekler, dondurma ve tatlılar, ayrıca her yerde bulamayacağınız ekstra seçenekler. El Torito’yla Meksika mutfağında çıkacağınız unutulmaz keşiflerde menüdeki hiçbir çeşidi denemekten korkmayın, çünkü hepsi birbirinden güzel. Her ayrıntısında sıcak dostluğu yansıtan El Torito’ya her gelen bu atmosferi ve sıcak konukseverliği yaşayarak, ayrıca yediği yemeklerin tadı damağında kalarak ayrılıyor. Açıldığı günden bu yana yazılı ve görsel medyadan da büyük ilgi gören El Torito’nun evlere servis hizmetiyle nerede olursanız olun El Torito’ya daima yakınsınız.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

güzellllllllllllllllllllllllll
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT