Eskandil

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Cemile Sultan Korusu (İTO) Küçüksu Caddesi No: 8 Kandilli Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 332 80 36

Faks: 0216 332 75 06

Web: http://www.eskandil.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Es’Kandil, İstanbul’un çok az kalan yeşil dokularından Cemile Sultan Korusu içinde çok amaçlı bir tesis...

Restaurant - bar- cafe ve özel davet mekanlarıyla hizmet veren Es` Kandil ile sadece İstanbul Ticaret Odası üyelerine açık olan Cemile Sultan Korusu artık üyelik kartı aranmaksızın tüm İstanbullular`a açık.

Kışın 120 kişiyi, yazın ise 200 kişiyi ağırlayabilen restaurant bölümünde menü balık ve deniz ürünleri ağırlıklı. Karides salatası, midye dolma, ahtapot salatası, Rus havyarı, lakerda ve füme somon gibi soğuk başlangıçlar, paçanga böreği, ızgara hellim peyniri, pazı yaprağında levrek sarma, deniz mahsüllü krep gibi sıcaklar, baconlu jumbo karides ızgara, dil balığı şiş, tuzda balık ve günün balıkları gibi ana yemekler, krotonlu mevsim salata, somonlu salata, Rum usulü mevsim salata, denizci salatası ve mekana özel Es’kandil salata gibi zengin salata çeşitleri, çikolatalı sufle, Cemile Sultan tatlısı, krem brule, dondurmalı profiterol, fırın helva, tereyağında kızartılmış Roma dondurması gibi asla reddedilemeyecek tatlılar ustaların hünerli elleriyle adeta bir sanat eserine dönüşmüş mükemmellikte konuklara ulaşıyor.

Akdeniz Mutfağı’nın en leziz örneklerini doyumsuz Boğaz manzarasında müşterilerine sunan Es’kandil, 40 kişi kapasiteli V.I.P Salonu`nda da yemekli özel toplantılara ev sahipliği yapıyor. Mango Bar, Es’Kandil tesislerinin 50 kişilik kapalı mekanı, 150 kişilik açık mekanı ile cafe-bar bölümü... Şehrin stresinden kaçmak ve Boğaz manzarasında soluklanmak isteyenlere sakinliği ve eşsiz Boğaz manzarasını birarada sunabilen Magno Bar günün her saatinde güzel olmakla beraber özellikle gün batımında muhteşem bir ambiyans sunuyor.

Es’Kandil`de düğün davetleri için 250 kişilik sabit kurulu Garden Wedding Center yer alıyor. Yaz sezonunda hafta içinde gün boyu kullanıma açılan bu mekan, nefis Boğaz manzarası ile kapalı mekanların ve tekdüze davetlerin sıkıcılığından kurtulmak isteyen çiftlerin özellikle tercih ettiği yerler arasında. Es’Kandil tesislerinin bir diğer bölümü olan 1.500 kişilik gölet ve şelale mekanı, özel toplantılar, anma ve kutlamalar için ideal.

Hizmette her türlü ihtiyaca yanıt verebilen Es’Kandil`in 300 araba kapasiteli özel otoparkıyla park sorununuz yok, kredi kartı geçiyor.
Adres: Cemile Sultan Korusu (İTO) Küçüksu Caddesi No: 8 Kandilli / Üsküdar
Tel: 0216 332 80 36
Faks: 0216 332 75 06

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT