Ethemefendi 36

Yeme İçme Restoran Ethemefendi 36

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Ethemefendi Caddesi No:36 Erenköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 385 41 31-32-33

Faks: 0216 356 59 89

Web: http://www.ethemefendi36.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
36 ET
Adresi biliyorsunuz; Erenköy Caddesi`nde 36 numarada hizmet veriyor.
120 yıllık ağaçlar ve tarihi mekanda Ethemefendi 36 adıyla hizmet veriyordu, tazelendi ve gençleşti. Adını değiştirdi. 2006 Haziran ayından itibaren "36 Et Restaurant" olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Alışılagelmiş et lokantalarından farklı bir çizgiye sahip. Muzaffer Çetin ustanın hazırladığı lezzetli ızgara et seçenekleri, modern dekorasyona sahip tarihi mekanda, şık servisler ile tadabiliyorsunuz.
Etin seçiminden, bekleme sürecine kadar titizlik gösteriyor ve terbiye sürecinde özel yöntemler uygulanıyor. 36 Et mönüsünde; bonfile ve pirzolanın yanı sıra geniş köfte seçenekleri ile daima taze ve lezzetli eşlikçiler de bulunuyor. "Etin tadını bozmadan" hazırlanan mönünün köfte seçenekleri arasında özellikle "naturel köfte" damak hafızalarını yenileyecek lezzette.

Et mutfağının sorumlusu, gurmelerin övgülerini almış Muzaffer Çetin "lezzetin denenmiş, bilinen yollarını değiştirmneden" etlerini hazırlıyor. Muzaffer ustanın en önemli özelliği, köftelerde etin lezzetini kaybettirecek malzemeleri tercih etmiyor ve etlerin terbiye sürecinde de şarap kullanmıyor olması.

Bahçede Keyif ve Lezzet
Et severler, yaz aylarının sıcağında dahi, serin bahçede rahat ediyorlar. Ihlamur, yasemin ve akasya kokularının hakim olduğu bahçede geceleri rengarenk feneler size eşlik ediyor.

Et mutfağına dönüşürken havalandırma sistemi tümüyle değişikliğe uğradığı için, sipariş ettiğiniz etlerin leziz kokusu ancak masaya servis edildiğinde duyulabiliyor.
Bahçe barı, yemek öncesi içki tercih edenler için hazırlandı. Cumartesi ve Pazar sabahları geç kahvaltı servisi ise değişmeden devam ediyor. Pazartesi hariç haftanın her günü hizmet veriyor ve geniş bahçede park problemi yaşanmıyor.

Ethemefendi 36`dan "36 ET"e
Erenköy`de Ethemefendi Caddesi 36 numarada 120 yıllık ağaçlarla çevrili tarihi konakta 1998`den bu yana hizmet veren Ethemefendi 36`yı değiştirme kararı alındı. "Ethemefendi 36" tecilli marka olarak ticari ünvanda muhafaza edilerek, 2006 Haziran ayında itibaren "36 Et" adını aldı.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT