Event Garden

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Sarıyer Bahçeköy No:37 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 271 13 22

Web: http://www.eventgarden.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
VADİNİN DİBİNDEKİ CENNET!
EVENT GARDEN

İstanbul Bahçeköy’de, cennet gibi bir vadinin eteklerinde 60 dönüm arazi üzerine kısa bir süre önce kurulan Event Garden, 270 m2 büyüklüğündeki kapalı restoranında Türk mutfağının leziz yemeklerini, günün her saatinde İstanbullularla buluşturuyor.
Beş ayrı bahçesi olan mekan, aynı anda 20 bin kişiyi birden ağılayabilecek kapasitede. Kurumsal organizasyonlar, seminerler, şirket toplantıları, lansmanlar, defile, piknik organizasyonları, düğün, nikah ve mezuniyet törenleri, konser, festival ve outdoor aktiviteleri gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.
Şehir merkezi ile arasında 6 km mesafe bulunan Event Garden, doğa ile bütünleşmek isteyenlerin, hafta içi veya hafta sonu tüm gününü geçirebileceği, ne kadar kalabalık olursa olun herkesin sessizliğini yaşayabileceği cennet gibi bir yer.

Terra Restaurant Soğuk havalar ve kış ayları için tasarlanan Terra Restaurant, üç yanı boydan boya cam ile kaplı. Doğayı duvarlarla çevirmeden inşa edilen Terra Restaurant, 270 m2 büyüklüğünde ve 300 kişiyi aynı anda ağırlıyor. Günün her saatinde alakart hizmet veren restoranda Türk mutfağının leziz yemekleri, 20 yıldır Türk mutfağına unutulmaz tatlar katan Ahmet Usta’nın baş aşçılığında büyük bir özenle hazırlanıyor. Ülkenin değişik bölgelerine ait zengin meze çeşitlerinin yanı sıra; taze et çeşitlerinin yer aldığı Terra Restaurant’da alakart yemek servisinin dışında; sergi açabilir, 300 kişiye kadar oturmalı düzende şirket yemekleri, 600 kişiye kadar resepsiyon da verebilirsiniz!

Açık Büfe Kahvaltı Doğa ile baş başa orman içinde ayaklarınızın direkt toprak ile temas ettiği, haftanın yorgunluğunu giderebileceğiniz Event Garden’da, her Pazar 09:00-13:00 arasında yaklaşık 50 çeşit ürünün yer aldığı kahvaltı büfesinde birbirinden lezzetli ekmek çeşitleri, börek, poğaça sosis gibi birçok sıcak yiyecekler yer alıyor.
Garden’da Barbekü Keyfi Aileniz ve yakın dostlarınız ile keyifli saatler geçirebileceğiniz Event Garden’da, ister gündüz, ister gece barbekü keyfi yapabilirsiniz. Ahmet Usta’nın mutfağından çıkan leziz meze ve et çeşitleri ile masanızın yanına kurulan hazır mangalda, Event Garden ekibi etleri sizin için pişirirken içkinizi yudumlayabilir, zamanın tadına varabilirsiniz.
Çocuklar ön planda tutuldu! Çocukların ön planda tutulduğu Event Garden’da çocukların doğa ile bütünleşmesini sağlayan oyun bahçesi, salıncaklar ve birbirinden keyifli oyun grupları organize edildi. Ebeveynlerin göz önünde çocuklarını güven içinde bırakabilecekleri oyun alanında her şey çocuklar için! Çocuk etkinlik alanlarında doğum günü ve hoş geldin bebek partileri yapabilirsiniz.
Kurumsal organizasyonlar Yaz ayları için düzenlenen beş ayrı organizasyon bahçesinde, 50 kişiden 20.000 kişiye kadar her türlü davet ve organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Şirket toplantıları ve piknikler, lansmanlar, gala yemekleri, outdoor aktiviteleri ve konsept etkinlikleri için özel olarak tasarlanan bahçelerde, 5000 kişi oturmalı yemek düzeninde, 20 bin kişi ayakta konuklarınızı ağırlamak için ideal bir mekan.
Bireysel Davetler Düğün, nikah ve nişan törenleri, kına geceleri, bekarlığa veda partileri, evlilik yıldönümleri, nikah tazeleme, mezuniyet törenleri, okul piknikleri özel kokteyller, çay partileri, bar-mitzva törenleri gibi aklınıza gelebilecek her türlü daveti, kişi sayısı ne olursa olsun en küçük ayrıntısına kadar organizasyonunuzu Event Garden’ın titiz ekibi planlıyor, siz de davetinizin tadını çıkarıyorsunuz!
Etkinlikler İçin İdeal! Event Garden, dev konser ve festivallere, fuar organizasyonlarına, açık hava defileleri, büyük parti ve dans gösterileri, sergi ve yarışmalar gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapmak üzere tasarlandı. Açık hava etkinliklerini gerçekleştirmek için İstanbul’un en büyük mekanlarından birisi olan Event Garden, müşteri memnuniyetini ön planda tutan eğitimli bir kadro ile gelecekte en gözde mekanlardan birisi olacak!
Otopark sorun değil Yaklaşık bin araçlık park alanı bulunan Event Garden’da otopark ücretsiz. Dilerseniz vale hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Anlatılamayacak kadar doğa harikası bir yer.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT