Forzato Cafe - Restaurant

Yeme İçme Restoran Forzato Cafe - Restaurant

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: İstiklal Caddesi Postacılar Sokak No: 5 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 56 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstiklal Caddesi’nin kaliteli mekanlarından küçük ve şirin bir yer: Forzato Cafe & Restaurant.

Galatasaray klübünün başarılı kürekçilerinden Yüksel Taşçı`nın yıllardan beri hayallerini süsleyen Forzato, ismini de kürekçilerin spor hayatlarında geçirdikleri tecrübelerden alıyor. İtalyanca’da kürek mahkumu anlamına gelen Forzato`nun dekorasyonunda doğal olarak kürek sporu ağırlıklı öğeler yer alıyor. Forzato Cafe & Restaurant’ta geçirdiğiniz zaman içinde tekne aksesuarları, kürek palaları, sportif resimler, madalyalar ve kürek dünyasıyla ilgili dergilerle kürek dünyasında kısa bir gezintiye çıkabilirsiniz. Rahat, sıcak ve şık bir mekanda bulunmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Forzato Cafe & Restaurant’ın menüsü her çeşit damak tadına hitap eden birbirinden değişik lezzetli İtalyan yemeklerinden oluşuyor. İtalyan mutfağının sembolü haline gelmiş makarna ve pizzalar siparişe göre, anında ve taze olarak yapılıyor. Zengin menüde salata çeşitleri, krepler, birbirinden lezzetli çeşitli et yemekleri de bulunuyor. Sabahları kahvaltı keyfi yapmayı sevenlerdenseniz Forzato’nun zengin kahvaltılık ve omlet çeşitleri tam size göre. Tatlılarla aranız iyiyse Forzato’da tiramisu, brownie gibi çok çeşitli ve lezzetli seçenekleri öneriyoruz. Amacınız sıcak ya da soğuk birşeyler içmekse Forzato’da bu alanda da gene oldukça zengin çeşitler var.

Özenle seçilmiş DVD filmleri izleyip kaliteli ve güncel müzikleri dinleyebileceğiniz Forzato seçkin ve sıcak ortamıyla sadece gençler için değil, her kuşaktan insanlar için popüler buluşma yeri haline gelmiş durumda.

Kredi kartları ve yemek fişlerinin geçerli olduğu Forzato damak tadına, midesine, keyfine ve cüzdanına önem verenler için ideal bir yer.
Adres: İstiklal Caddesi Postacılar Sokak No: 5 Beyoğlu
Tel: 0212 251 56 26

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT