Gaja

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Maçka talimyeri sokak. No.2 Maçka, Swissotel 14.Kat Şişli İstanbul

Telefon: (212) 326 11 00

Web: http://www.swissotel.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İSTANBUL`U GAJA RESTORAN AYRICALIĞI İLE SEYREDİN
Yaz ayının vazgeçilmez adresi Gaja Roof, kış sezonunda, misafirlerini Swissôtel`in 14. katında Gaja Restoran adıyla ağırlamaya hazırlanıyor. Gaja Restoran, misafirlerine, muhteşem bir boğaz manzarası eşliğinde eşsiz lezzetler sunuyor.
Swissôtel`in 14. Katında konumlandırılmış ve eşsiz bir boğaz manzarasına sahip olan Gaja Restoran, dekorasyonu ve menüsüyle İstanbul�un vazgeçilmez mekanı olacak.
İstanbul`un eğlence anlayışına yeni bir soluk getiren Gaja Restoran, 76 kişilik kapasitesiyle, çağdaş dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini sunuyor. Özel kokteyller, 145 seçenekten oluşan zengin şarap menüsü, Küba puroları ve zengin mutfağıyla dünya lezzetlerini tadabileceksiniz.

Gaja Restoran dünya mutfağını eşsiz lezzetlerini ayağınıza getiriyor...
A`dan Z`ye her şeyin lezzet tutkunları için düşünüldüğü bu çok özel mekanın menüsü de en az sizin kadar özel.
Organik tavuktan yıllandırılmış ete, deniz levreğinden kaz ciğeri terinine, kadar hiçbir yerde bulamayacağınız bu eşsiz lezzetleri Gaja Restoran`da tadabilirsiniz. Gaja Restoran, 145 seçenekten oluşan zengin şarap menüsüyle de şarapseverlere farklı alternatifler sunuyor.

Kış aylarının vazgeçilmez adresi Gaja Restoran, dekorasyonu ile de fark yaratıyor
Ünlü mimar Sinan Kafadar`ın tasarımıyla gerçekleşen Gaja Restoran, ambiyansı ve menüsüyle olduğu kadar dekorasyonuyla da dikkat çekiyor. Modern ve minimalist çizgisiyle, boğazın eşsiz manzarasına uyum sağlayabilmesi için mavi ve tonlarının hakim olduğu Gaja Restoran�da konforu ve ayrıcalığı hissedebilirsiniz.
Misafirlerin, yemek öncesi ve sonrası içki alabilecekleri özel bir bar ve lounge bölümü bulunmaktadır. Ayrıca 12 kişilik kapasiteli özel bir odanın da bulunduğu Gaja Restoran`da çok özel davetler verebilirsiniz.
Müzik danışmanlığını DJ Suat Ateşdağlı`nın üstlendiği Gaja Restoran`da, Pazar hariç her gün saat 19:00 itibariyle boğazın tüm güzelliğini seyredebilir, müziğin keyfine varabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT