Garaj

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Hacı Adil Cad. Karanfil Sok. 2.Aralık Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 281 48 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Levent`teki düzeyli ve kaliteli restaurantlardan biri olan Garaj kelimenin tam anlamıyla gerçek bir iskender kebapçısı. Genellikle iskender yapan işletmelerin tabelasında Bursa yazmakla birlikte Bursa`yla bağlantıları yoktur. Oysa Garaj`da tereyağından yoğurda, etten pideye kadar her şey özel olarak Bursa`dan getirtiliyor.

Garaj`da iskenderin ayrı bir özelliği var. İskenderin yanında herse (patlıcan ve közde domates karışımı) servis ediliyor. Herse aynı zamanda vejeteryanlar için yapılan iskenderde etin yerine de kullanılıyor.

Garaj`da iskender haricinde mutlaka tadılması gereken lezzetler arasında mercimek çorbası, iskenderden önce servis edilen turşu, Kemalpaşa tatlısı ve Hatay`a özgü olup İstanbul`da ilk ve tek bulunan kabak şekeri var. Alkol servisi yapılmayan Garaj`da içecek olarak üzümden yapılan şıra en fazla ilgiyi çekiyor.

Kapalı kısım ve bahçe olmak iki bölümden oluşan restoran aynı anda 300 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip. Modern, ferah ve temiz bir mekan olan Garaj`ın otoparkı da var. Yemek çekleri ve kredi kartlarının geçerli olduğu mekanda toplu yemekler için rezervasyon yaptırmanız yararlı olur.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT