Go Mongo Suadiye

Yeme İçme Restoran Go Mongo Suadiye

Mutfak Türü: Uzakdoğu Mutfağı

Adres: Suadiye Plaj Yolu Sokak / Suadiye Park Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 410 32 23

Web: http://www.gomongo.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Go Mongo

Türkçe’ye Moğol Barbeküsü olarak çevirebileceğimiz bu otantik mutfağın doğuşu, Moğolistan’daki geleneksel av partilerine kadar uzanmaktadır. Yüz yıllar önce avlanma partilerinin ardından ziyafet çadırlarında toplanan Moğollar, et ve sebzeleri kılıçları ile dilimler ve bu karışımı kalkanların üzerinde, harlı ateşte pişirirlerdi. Bu fikir Batı’nın hizmet anlayışı ile modernleştirerek günümüz “Mongolian Barbeque” konsepti yaratılmıştır.

Batılılaşmış versiyonda pişmemiş et, sebze, sos ve baharatlar yiyecek barında sergilenir. Bu barın hemen yanında daire şeklindeki ızgara bulunmaktadır.Yiyecek barından müşteriler kendi zevk ve tercihlerine göre hazırladıkları karışımı ızgarada görevli şefe pişirilmek üzere teslim eder ve dilerlerse yemeğin hazırlanışını da izlerler.

Go Mongo konsepti ise gelen misafirlerin Moğol Barbeküsü yanında Asya mutfağının seçkin yemeklerinden tatmalarına olanak sağlama fikri ile geliştirilmiş ve Tayland, Endonezya, Vietnam ve Çin mutfaklarının seçkin örnekleri Uzak Doğulu şefimizin yönetiminde menüye dahil edilmiştir.

Konseptimizin merkezinde duran “Mongolian Barbeque” ürünleri ile besleyici olduğu kadar lezzetlidir de. Yemeğin basit hazırlanış biçimi ve beş duyu organına hitap etmesi Go Mongo’nun yaratılmasında en önemli hareket olmuştur. Taze, düşük yağlı, yüksek vitaminli, sağlıklı karışımlar hazırlamak tüketicinin elindedir. Ayrıca et, balık, sebze sevenler kendi tercihlerine uygun zengin karışmlar oluşturabilirler. Bu konseptte yaratıcılığın limiti yoktur. Et, sebze ve baharat ve soslardan çok sayıda farklı karışım yaratmak mümkündür. Menümüzde yer alan diğer Asya mutfağı ürünleri Türk damak tadı ve beğenileri gözetilerek özenle seçilmiş ve uygulanmıştır. Go Mongo güncel, keşfedici, sosyal ve Doğu mutfağı ile Batı hizmet kültürünün buluştuğu bir konsepttir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT