Halat Restaurant

Yeme İçme Restoran Halat Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Akdeniz Mutfağı, Restaurant

Adres: Rahmi M. Koç Müzesi, Kumbarhane Cad. No: 2 Hasköy - Sütlüce Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 369 66 16

Faks: 0212 369 66 05

Web: http://www.halatrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Tarihi Haliç kıyısında yer alan dayanılmaz Akdeniz mutfağı ve yerli yabancı şarap seçeneklerini misafirlerinin beğenisine sunmaktadır. Büyülü bir deneyim için bir yaz akşamı gelip deniz kenarındaki terasta Haliç`i seyrederek yemek yiyebilirsiniz.

Rahmi M. Koç Sanayi Müzesi bünyesinde hizmet veren Halat Restaurant, Pazartesi günleri haricinde her gün sabah 10.00`dan akşam 22.00`ye kadar hizmet veriyor. Tarihi Haliç kıyısındaki hoş konumu ve yelkenli teknelerin kullanıldığı dekorasyonu ile ilgi çeken mekan, Akdeniz mutfağı eşliğinde yerli ve yabancı şarap seçeneklerini müşterilerine sunuyor. Halat Restaurant kapalı mekanında 80 kişi, bahçesinde de 250 kişiyi ağırlayabiliyor.

Deniz tutkunlarının vazgeçemeyeceği bir mekan

Masalar yerleştirilen el yapımı, ahşap Sinop yelkenlileri, duvarları süsleyen yelkenli ve denizkızı resimleri, ışıklandırmayı daha da cazip hale getiren tavandaki ahşap kayığı ilefarklı bir atmosfer…

Doğa ve tarihle iç içe bir yaşam alanı sunan, her yerinde müzenin ilginç objeleriyle karşılaşabileceğiniz, Haliç ve tarihi yarımadadan nefis bir manzara sunan bahçe…

Halat restoran, deniz kıyısında sakin bir kahvaltıdan romantik bir akşam yemeğine kadar günün her anını değerlendirebileceğiniz özel bir mekan. Akdeniz mutfağının en lezzetli yemeklerini tadarken, her köşesinden denizi hissedebileceğiniz bir ortamın keyfini yaşayacaksınız.

Bu müthiş havayı dostlarınızla paylaşmak için, kokteyl, iş yemeği, doğum günü gibi özel organizasyonlarınızı da Halat Restoran’da gerçekleştirebilirsiniz.

Kapalı mekan 80, teras 250 konuk ağırlayabilen Halat Restoran, Pazartesi günleri hariçher gün 10:00-20:00 saatleri arasında hizmet sunuyor.

Koç Müzesi’nin farklı ortamında, Akdeniz mutfağının birbirinden nefis yemekleriyle tanışmanız için, sizi Halat Restoran’a bekliyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT