Hamdi Et Lokantası

Yeme İçme Restoran Hamdi Et Lokantası

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Tahmis Caddesi Kalçın Sokak No:17 Eminönü Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 03 90 - 0533 658 80 11

Faks: 0212 528 49 91

Web: http://www.hamdirestorant.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Müdavimleri arasında eski Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in de bulunduğu Hamdi Restaurant, özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin benzersiz lezzetteki kebaplarını orijinal özellikleriyle 1970`den bu yana değişmeyen adresinde sizlere sunuyor. Hem civar esnafı, hem Eminönü’ne yolu düşenler, hem de buranın dış ülkelere de yayılan ününü duyan turistler tarafından daima tercih edilen mekanlar arasındaki yerini koruyor.

20 kişilik özel Şark Köşesi, beş katlı binadaki toplam 400 kişilik modern ve rahat dekorasyonlu salonları ve panoramik İstanbul manzarasını gözlerinizin önüne seren 140 kişilik benzersiz cam terası ile Hamdi Et Lokantası, sizi seçkin bir ortamda benzersiz mutfağımızın doyumsuz tatları ile buluşmaya çağırıyor. Lahmacun, fıstıklı, patlıcanlı, domatesli, beyti gibi birbirinden leziz kebaplar, içli ve çiğ köfteler, pide çeşitleri yanında etli kuru fasulye, dolma, yaprak sarması gibi demirbaş halini almış yemekler ve özellikle vejetaryenleri sevindirecek zengin salata büfesi Hamdi Restaurant’taki sayısız çeşitten sadece bazıları.

Spesiyalleri arasında kuşbaşı etlerin, soyulmuş domates, arpacık soğan, sarmısak ve yeşil biberin ağzı hamur ile kapatılmış bir testiye doldurulması ile hazırlanan Testi Kebabı var. 2,5 saat ateşin üstünde yavaş yavaş pişen kebap, testi kırılarak servis yapılıyor. Ayrıca yağsız süt kuzusunun kıymasından yapılan ve taze soğan piyazı ile servis edilen özel bir kebap olan Haşhaş Kebabı da özellikle ilkbaharda yenebilecek en güzel kebaplardan biri.. Ayrıca menüdeki cevizli kadayıf, güllaç, irmik helvası vb. birbirinden güzel tatlıları da saymadan geçmemek gerekir. Hepsi hakkını vererek usta ellerde yapılıyor.

İstanbul’un restaurant klasikleri arasında özel bir yeri olan Hamdi Restaurant’ın otoparkının olması araçlarla gelenler için büyük kolaylık. Her tür kredi kartının geçerli olduğu restaurantta güzel bir yemek keyfi için rezervasyon yaptırmak yeterli.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT