Katibim Restaurant

Yeme İçme Restoran Katibim Restaurant

Mutfak Türü: Osmanlı Mutfağı, Türk Mutfağı, Kebap-Et

Adres: Mimar Sinan Mah. Harem Sahil Yolu Cad. No:53 Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 310 90 80

Web: http://www.katibim.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul Anadolu Yakası’nın en gözde mekanlarından biri olan Katibim Restaurant’ta iki köprü arasında deniz manzarasına hakim ışık panoramasını en ön sahneden izlemeye ne dersiniz ?

Misafirlerine, dekorasyonuyla eski Üsküdar ve Osmanlı havasını hissettiren Katibim Restaurant’ta, sevdiklerinizle birlikte şehrin içinde, şehrin stresinden uzaklaşabilir Pazar sabahınızı bu eşsiz mekanda eşsiz lezzetlerle başlatabilirsiniz.

Ana Restaurant, Teras Restaurant, Cafe ve Sera Cafesi ile sizlere seçenekli mekanlar sunan Katibim, zengin menüsü ile lezzet severlerin ilk tercihlerinden biri olarak haklı bir ün ile hizmet veriyor. Et ve balık çeşitlerine hakim ala’carte menüsü ile eşsiz damak tadını yakalamak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Profesyonel, güler yüzlü servisi ve sihirli ellere sahip mutfak ekibiyle 250 kişilik Ana Restaurant ve 150 kişilik Teras Restaurant’ında düğün organizasyonları ile özel gece ve günlerinizi mükemmel hatıralara dönüştürebilirsiniz.

Katibim Kafeterya, eşsiz Boğaz manzarası, Osmanlı ve Türk Mutfağı’ndan seçme lezzetler, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti ile siz değerli misafirlerine 09.00 – 24.00 saatleri arasında ev sahipliği yapıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

evet burası gercektende cok guzel bir yer bızım okulun mezunıyetı oldu ve gercekten bayıldım herika bır mekan butun manzaralar harıka gozukuyor bır daha gıtmek ıstıyorum:)
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT