Kebap 49

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Kartal Kartal İstanbul

Telefon: 0216 488 05 05 (pbx)

Web: http://www.kebap-49.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kebap 49, 1974 yılında eski vapur iskelesi karşısında şu anki kahveleri olduğu yerde ufak bir kebapçı olarak faaliyete başlamıştır.
Kebap 49`nın kurucuları Haydar Ülger ve Yasin Temel Ankara`da bulunan Kebap 49 restaurantlarında uzun süre kebapçı ve dönerci olarak çalışmışlardır. 1974 yılında İstanbula gelerek ilk kebap 49`u kurmuşlardır.

Kebap 49 kurulurken ankaradaki hizmeti ankaradaki lezzeti kartallılarla buluşturmaktı amaç. Kebap 49, açıldığı günden bu yana, sürekli kendini geliştirerek ve yenilerek yoluna devam etmiştir. Çıkılan bu zorlu yolda karşısına çıkan tüm zorluklara gögüs germiş kalitesinden ve hizmetinden ödün vermemiştir. Daha sonraki yıllarda Kartal`da değişik yerlerde faaliyet göstermiştir. Şu an kartal toprak yol ve çarşı olmak üzere 2 tane Kebap 49 bulunmaktadır. Biz çarşı kebap 49 olarak kartal çarşıdaki eksikliğe cevap verebilmek için 24.03.2006 yılında faaliyete başladık. Ve kartallılar için en iyisini yapmaya karar verdik. Bunun için ne gerekiyorsa yapacaktık.

Kebap 49 farkı....

Şeffaf, sağlıklı ve hijyenik mutfak...
Kebap 49`un her noktasından mutfağımızı monitörler aracılığıyla canlı olarak izleyebilirsiniz. Gıda sağlığı uzmanlarının denetimindeki mutfağımızda paslanmaz çelik ve gıda için üretilmiş plastikten başka hiçbir malzeme kullanmıyoruz. İnsan sağlığına zarar verebilecek ahşap gibi maddeler işletmemizde kesinlikle kullanılmaz. İşletmemizde yalnızca Tarım Bakanlığı`ndan üretim izni olan ürünler kullanıyoruz.

Kebap 49 düzenli olarak uzman bir gıda denetim firması tarafından denetleniyor....
"Biz ne kadar dikkat edersek edelim bizi profesyonel birileri denetlemeli" diye düşünüyoruz. Sektörün en önde gelen gıda denetim firmalarından biri olan Tetralab Laboratuarları, personelin temizliği, mutfak malzemeleri, işletmenin genel temizliği, üretimde kullanılan çiğ ve pişmiş ürünler, içme ve kullanma suyumuz Tetralab Laboratuarları tarafından her ay düzenli olarak mikrobiyolojik açıdan denetlenip rapor edilmektedir.

En iyisi nerde üretiliyorsa biz oradan alıyoruz...
Tarım ürünleri çeşitliliği açısından zengin olan ülkemizde hangi ürün en iyi nerede yetiştiriliyorsa biz oradan alıyoruz. Örneğin baharatlarımızı ve biber salçalarımızı kebabın memleketi Gaziantep`ten, tatlılarımızın bir kısmı, zahter ve baharatların bir kısmını Hatay`dan getiriyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT