Kızkulesi / Restaurant

Yeme İçme Restoran Kızkulesi / Restaurant

Mutfak Türü: Türk Mutfağı, Uluslararası Mutfak

Adres: Kızkulesi Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 342 47 47

Web: http://www.kizkulesi.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Kızkulesi / Restaurant
İstanbul’un İmzası Kızkulesi...

İki kıtanın kesiştiği noktada, dünyada bir eşi daha olmayan konumu, 2500 yıllık tarihi ve asırlardır anlatılan efsaneleriyle İstanbul’un simgesi haline gelen Kızkulesi, akşamları restaurant hizmetiyle sizleri Boğaz’ın büyüleyicini atmosferini doyasıya yaşamaya davet ediyor...

İstanbul’un imzası Kızkulesi, akşamları saat 20.00’dan itibaren a’la carte mönü veya her zevke ve ihtiyaca uygun olarak tasarlanan fix mönü seçenekleri ile dünya mutfağının en leziz örneklerini kusursuz servisi ve canlı yemek müziği eşliğinde misafirlerinin beğenisine sunuyor. Kızkulesi’nin akşam yemeği programında saat 22.00’da solist eşliğinde yerli ve yabancı şarkılardan oluşan nostaljik müzik başlıyor. Haftanın her günü Grup Naviga ve Evrim Uluözyurt canlı performanslarıyla gecenize renk katıyor.

Dostlarınız ve sevdiklerinizle birlikte, içkinizi yudumlayarak İstanbul’u 360 derece seyretmek istiyorsanız, Kuledebar tam size göre. Dilerseniz yemek sonrası gecenize Kuledebar’da devam edebilir, muhteşem manzara karşısında dostlarınız ve sevdiklerinizle birlikte koyu sohbetlere dalabilirsiniz. Ya da önceden rezervasyon yaptırıp Kuledebar’a gelerek, zengin sıcak ve soğuk içecek mönüleriyle keyfinize keyif katabilirsiniz.

Arzu ederseniz Kızkulesi’ni özel davet ve organizasyonlarınız için sadece size özel hale getirebilir, en özel anlarınızı bu eşsiz mekanda ölümsüz kılabilirsiniz. Salacak’tan ring seferlerle, Kabataş’tan ise belli saat aralıklarında gerçekleştirilen tekne seferleriyle Kızkulesi’ne gelin, bu benzersiz mekanda güzel bir gece geçirmenin ayrıcalığını siz de yaşayın.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

neden kimse telefona bakmaz
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT