Köfte 7`de 7

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Rumeli Cad. Zafer Sok. No: 42/A Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 230 88 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

7 sayısı gizemli ve ilginç bir sayı... Haftanın yedi günü vardır, müzikte yedi nota kullanılır, Pamuk Prenses`in peşinde koşan yedi cüce vardır, göğün yedi katlı olduğu söylenir, İstanbul yedi tepe üstüne kurulmuştur vb... "Geleneksel lezzet durağınız" sloganıyla yola çıkan Köfte 7`de 7 adını seçerken bu ilginç özelliği göz önüne almış. Ayrıca "köftelerimiz o kadar lezzetli ki gelenler bolca yedi de yedi" diyorlar.

Yıllarca yeme-içme ve eğlence sektörünün içinde olan Naciye Hanım daha önce Beyoğlu`nda Fransız Sokağı`nda açtığı mekanı 2009`da Nişantaşı`na taşıdı. Aile şirketi olan Köfte 7`de 7 acılı köfte, kaşarlı köfte,balık köfte, tavuk köfte gibi köfte çeşitleri, mantı, tutmaç çorbası, piyaz, salatalar, künefe ve Kemalpaşa tatlısı bulunuyor. Sabahları su böreği ve menemen seçenekler arasında. Tüm yemekler uygun fiyatlarla sizlere sunuluyor. Balık köftesi için levrek ve mezgit kullanılıyor. Piyazda kullandıkları fasulye özel İspir fasulyesi. Dondurulmuş ürünler değil taze ürünler kullanılıyor.

50 kişi kapasiteli mekan yılların verdiği deneyimle hizmet, kalite ve fiyat üçlüsünü en uygun şekilde birleştirmiştir. Özel günlerinizde düşünebileceğiniz uygun bir ortam. Merkezi konumundan ve kalitesinden dolayı oldukça rağbet gören Köfte 7`de 7 önündeki masalarıyla, açık renkli duvarlarında yöresel yiyeceklerin resimleriyle, yeterli havalandırmasıyla, işletmecilerin güler yüzüyle, uygun fiyatlarıyla sizleri bekliyor. Toplu gruplar için rezervasyon gerektiren Köfte 7`de 7`ye Rumeli Cad.`deki Mc Donald`s`ın sokağından ilerleyerek ulaşabilirsiniz. Pazar hariç her gün 07.30-22.00 arası açık olan Köfte 7`de 7 çevre ev ve işyerlerinden sipariş aldığı gibi internet üzerinden de siparişle hizmet veriyor. Yakınında otopark olan mekanda kredi kartları ve yemek çekleri geçerli.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT