Köşebaşı

Mutfak Türü: Türk Mutfağı, Kebap-Et, Restaurant, Club-Bar

Adres: Reina içi, Muallim Naci Caddesi No:44 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 258 06 83

Web: http://www.kosebasi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Köşebaşı, Boğaz`ın en güzel noktalarından birinde yer alan ve adeta gemi güvertesini andıran tasarımı ile İstanbul yazlarına damgasını vuran Reina içinde kentin diğer en iyi restoranlarıyla yer almaya devam ediyor. Köşebaşı Reina, diğer şubelerinde oldugu gibi yerli yabanci pek çok ünlü ismi ağırlamaya devam ediyor. Önde gelen işadamları, dünyaca ünlü sanatçılar, sporcular, gazeteciler, sinema yıldızları, politikacilar ve yatırımcılar sıcak yaz gecelerinde Köşebaşı Reina`yi tercih ediyorlar. Köşebaşı Reina, yaz sezonunda 19:00 – 02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Köşebaşı, klasik kebap restoranı anlayışını yıkarak, bir devrim yaratmış ve Türk mutfağındaki değişimin öncüğünü üstlendmiştir. 1995 yılından bu yana, Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin geleneksel lezzetlerini modern sunumu ile günümüze taşıyan Köşebaşı, dünya standartlarında bir hizmet kalitesine sahiptir.

"En iyi hammaddelerin, özenle işlenmesi ve en iyi şekilde sunulması" olarak özetlenebilen hizmet anlayışı ile standartlarını ve kalitesini korumaktadır.

Sürdürdüğü özgün yemek kültürüyle Conde Nast Traveler dergisinin 14.000 üyesi tarafından "Dünyanın En İyi 50 Restoranından Biri" seçilen Köşebaşı, "Uluslararası Turizm, Otelcilik ve Catering Endüstrileri Ödülü"ne Türk mutfağını en iyi yansıtan restoran olarak layık görülmüştür. Dünyaca ünlü Time dergisi ise Köşebaşı adını "İsatnbul`daki en iyi kebap restoranı" olarak tüm dünyaya duyurmuştur.

Lezzet zincirinin halkaları İstanbul`da; Levent, Cadde, Nişantaşı, Beylikdüzü, Ataşehir, Maslak ve yaz sezonunda Reina`dır. Ankara, İzmir ve Afyon şubeleriyle İstanbul dışındaki müşterilerine hizmet veren Köşebaşı ayrıca; Köşenaşı Express hızlıo servis konseptiyle Cepa ve Gordion`da da eşsiz tatlarını misfirlerine sunmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT