Küçük Beyoğlu

Yeme İçme Restoran Küçük Beyoğlu

Mutfak Türü: Bar

Adres: sıraselviler mahallesi 16/5 Taksim Beyoglu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Beyoğlu’nun bakımsız ve karanlık “Arka Sokağı” Yeşilçam’a gün ışığı doğdu. KafePi’nin sahibi Engin Yaşar ve Ferdane’nin sahibi Nursel Aydemir Onarır tarafından yaklaşık 5 ay içerisinde restore edilen Yeşilçam Sokak’ta, Nisan 2008’den bu yana Küçük Beyoğlu fırtınası esiyor.

Fabrika
Fabrika, yaklaşık 90 metrekare kapalı alan içerisinde ortalama 120 kişi oturma kapasiteli, sokağa açılan cam paneli, deri koltukları ve rahat iç mekan yapısı ile konuklarını ağırlamaktadır.

Paralel
Paralel, yaklaşık 45 metrekare kapalı alan içerisinde ortalama 50 kişi oturma kapasitesine sahip olup, taş duvarları, küçük ve samimi ortamı ile konuklarını ağırlamaktadır.

La Rambla
Adını, Barcelona’nın en işlek caddelerinden biri olan La Rambla’dan alan KB La Rambla; 100 kişi ağırlama kapasitesine sahip olup sokağın tüm sıcak, alkollü sıcak ve alkolsüz soğuk içecek servisini karşılamaktadır.

Last Pub
Küçük Beyoğlu’nun son barı olan Last Pub, 15 metrekarelik alan içersinde shot severleri ayakta ağırlıyor. “Köprüden önceki son çıkış” tadındaki Last Pub 20 farklı shot içecek ve bira servisi ile farklı bir ambiyansa sahip

Foster’s Pub
Fabrika’nın bulunduğu bina içerisinde yer alan Foster’s Pub, 400 metrekarelik alan içerisinde 300 kişi ağırlama kapasitesine sahip. Foster’s konseptli iç dekorasyonu ve hergün gerçekleştirilen Foster’s ürünlü etkinlikleriyle Foster’s severlerin en uğrak noktası.

Beck’s Pub
La Rambla’nın bulunduğu bina içerisinde yer alan Beck’s Pub, Beck’s temalı iç mekan yapısı ve çeşitli etkinlikleri ile Aralık ayı içersinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 50 metrekarelik alan içersinde 100 kişi ağırlama kapasitesine sahip Beck’s Pub, Küçük Beyoğlu’nda Beck’s tadını daha iyi sunmayı hedefliyor. Beck’s Pub aynı zamanda diğer bira ve kokteyl çeşitlerini de sunmaktadır.

KB Teras
Küçük Beyoğlu Teras 200 metrekare alan içerisinde 300 kişi ağırlama kapasitesine sahip, açılır kapanır tavan sistemi ile misafirlerine yıldızların altında içkilerini yudumlama keyfi yaşatmaktadır.

KB Sokak
Küçük Beyoğlu Sokak yaklaşık 50 metrelik bir şerit üzerinde 150 masa 750 kişi kapasiteyle müşterilerini ağırlamaktadır. Nisan 2008’de faaliyet göstermeye başlayan Küçük Beyoğlu Sokak; adeta tüm sokağı kapatan bordo tenteleri, sıcak yaz günlerinde müşterilerini serinleten su buharı püskürtme sistemi ve kış günlerinde ortamı ısıtan ayaklı soba sistemi ile yaz kış demeden misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaktadır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT