Kumsal Balık

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Restaurant

Adres: Erenköy Mah. Cadddebostan İskele Sok. Cadde Palas Apt. No:36/5 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 386 73 75

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Caddebostan’ın en sıcak, kaliteli, eğlenceli ve lezzet dolu mekanına davetlisiniz!

Kumsal Balık’da tadına doyamayacağınız zengin menü ve kaliteli hizmet, samimi atmosfer ile unutamayacağınız hoş zamanlar yaşayacaksınız.

Huzurlu bir ortamda, en taze deniz mahsullerinin mekana özel lezzet sırlarıyla pişirilip, enfes sunumlarla masanıza geldiği bir yemek organizasyonu yapmak istiyor ve kararsız kalıyorsanız, kalitesi ve müdavimlerinin çokluğu ile bir marka olan Kumsal Balık sizi de ağırlamak istiyor,

Caddebostan’ın en yetenekli ve deneyimli aşçısı Ergin Usta’nın konusuna hakimiyeti ve yarattığı her tarife kattığı meslek aşkıyla tadına doyamayacağınız lezzetler ortaya çıkıyor.

Misafirleriyle bire bir ilgilenerek, her türlü geri dönüşü bizzat almaları, her daim yükselen başarı çizgisi ve müdavimlerinin her geçen gün artmasının en büyük nedeni…

Caddebostan`da diğer dost balıkçıların içinde sivrilerek ürünleri, kalitesi ve fiyatlarıyla farklı bir konumda değerlendirilen Kumsal Balık, bu sıcak ortamın tadına bakamamış misafirlerine de ev sahipliği yapmak istiyor.

Nezih ve keyifli bir ortam, dinamik ve yenilikçi vizyona sahip işletmecileri ve mutfakta sınır tanımayan, tecrübeli, yaratıcı bir ekip ile Kumsal Balık, alışıla gelenden öte sıra dışı ve bir dost isim.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT