Lacivert Restaurant

Yeme İçme Restoran Lacivert Restaurant

Mutfak Türü: Bar, Deniz Ürünleri, Türk Mutfağı, Akdeniz Mutfağı, Restaurant

Adres: Körfez Caddesi No:57/A Kanlıca Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 413 37 53 - 0216 413 42 24

Faks: 0216 425 19 74

Web: http://www.lacivertrestaurant.com?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Yüzyıllardır bolluğun ve bereketin simgesi olmuş Akdeniz Mutfağı`nın seçkin lezzetleri, İstanbul boğazının en romantik manzarasıyla bütünleşiyor.

Lacivert Restaurant, tarihi bir boğaz yalısında, yaz aylarında olağanüstü bir rıhtımda, kış aylarında ise manzarayı içine alan yeni tasarımıyla, camekanı sıcak salonlarında, 1999 yılından bu yana hizmet veriyor.

Bugün "Lacivert Restaurant`la bütünleşen Anadolu Hisarı`ndaki bu tarihi ikiz yalı, sanatçı iki ortağın eseri; Fehmi Yaşar ve Önder Köse. Fotoğraf sanatçısı Önder Köse aynı zamanda mekanın işletmecliğini de üstleniyor.

Mevsime göre değişen mönüsüyle, yılın tüm zamanlarında açık bir mekan.Yeşilin ve mavinin buluştuğu geniş bahçesi, bahar aylarından itibaren İstanbul boğazının bütün güzelliklerini sofranıza taşıyor.Servis öğle saatlerinde başlıyor ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Rıhtım barı, gün batımı saatleride aperatifler için romantik bir seçenek.

DJ Canan`ın Lacivert`e özel hazırladığı müzikler ise gün boyu ambiansı tamamlıyor. Lacivert`in mutfağı ilk günden bu yana Executive Şef Hüseyin Ceylan`ın yönetiminde. Salonlarda genç, dinamik, deneyimli bir ekip görev alıyor.

Lacivert Restaurant, sağlıklı Akdeniz mutfağının rafine tatlarını sunmanın yanı sıra, Türk mutfağına da ayrı önem veriyor. Mutfağımızın klasikleri arasına girmiş lezzetleri; zeytinyağlılar, mezeler, börekler, tatlılar.

Zaman zaman yabancı şefleri kendi mutfağına davet ederek, hem mutfak ekibineyepyeni bir danimizm aşılıyor, hem de Türk mutfağı adına kazanç olabilecek yepyenid eneyimlere olanak sağlıyor.

Her Pazar Boğaz Kıyısında, Lezzetli Bir Sofrada Brunch

Her Pazar 11:00-14:00 saatleri arasında zengin açık büfe eşliğinde kapalı gişe upuzun kahvaltılara sahen olan Lacivert Restaurant`ın değişen brunch konseptleri farklı lezzetleri keşfetmek için de bir fırsat. Ada Lezzetleri, Yöresel Lezzetler, Sokak Lezzetleri, Komşu Lezzetler, Saraylı Lezzetler, İngiliz Kahvaltısı... bugüne kadar hazırladığımız, ilgi gören brunch konseptleri arasında.

Yaz aylarında, rıhtımda, beyaz örtülü masalarda, bol güneşli, bol esintisi; Kış aylarında rıhtımı aratmayan, camekanlı sıcacık salonlarında deniz gören masalarda yapılıyor kahvaltı.
Pazar kahvaltısı için çeşit çeşit şerbet hazırlıyoruz. Hem lezzetli, hem faydalı şerbetleri yüzyıllar öncesinden süregelen geleneğimizin bir devamı olarak da görüyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT