Leb-i Derya Richmond

Yeme İçme Restoran Leb-i Derya Richmond

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Asmalı Mescit Mh.Tünel Myd No:6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 43 75

Faks: 0212 243 43 76

Web: http://www.lebiderya.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

LEB-İ DERYA RICHMOND

Beyoğlu’ndaki Richmond Oteli’nin 6. katında 2006 yılından beri hizmet vermekte olan Leb-i Derya Richmond beyaz rengin ağırlıkta olduğu dekorasyonu, manzarası, lezzetli yemekleri, kokteylleri ve servis kalitesiyle fark yaratıyor.85 kişilik oturma kapasitesine sahip mekan, elips barı ve arka bölümündeki özel toplantı masasıyla dikkat çekiyor.

Öğle ve akşam saatlerinde iki farklı mönü konukların beğenisine sunuluyor. Mönülerde uluslar arası mutfaklardan örnekler, mevsimsel lezzetler ön plana çıkarılarak hazırlanıyor. Öğle mönüsünde 40 Baharatlı Bonfile, Tandoori Tavuk, Thai Bonfile Salatası ve Ilık Keçi Peyniri Salatası; akşam mönüsünde ise Trüf Mantar Soslu Levrek, Tütsülenmiş Somon ve Nar Ekşili Kuzu Kaske Şiş konuklar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Derya, Efsun, Vodka Basil gibi mekana özel kokteyllerin yanı sıra Apple Martini ve Mojito’lar da konuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamları DJ Onur Engin’in set başında yer aldığı Leb-i Derya Richmond’da lounge, bossanova, jazz ve Latin house müzikler çalınıyor.

Tüm kredi kartlarının geçerli olduğu Leb-i Derya Richmond, Cuma ve Cumartesi günleri 11.00 – 03.00; diğer günler ise 11.00 – 02.00 saatleri arasında konuklarını ağırlıyor. Leb-i Derya Richmond’da özellikle akşam saatleri için rezervasyon yapılması gerekiyor.

Leb-i Derya Richmond
Adres: İstiklal Caddesi No: 227 Richmond Otel Kat: 6 Beyoğlu
Tel: 0212 243 43 76
e-mail: lebideryarichmond@lebiderya.com
web: www.lebiderya.com

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT