Liman Lokantası

Yeme İçme Restoran Liman Lokantası

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Türk Mutfağı

Adres: Rıhtım Caddesi 52-3, Karaköy Yolcu Salonu üstü Kat:3 Karaköy Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 292 39 92 (3 hat)

Faks: 0.212.292 39 95

Web: http://www.capacapa.com/lmn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Boğazın girişinde, bir tarafta Kızkulesi bir tarafta adalar, bir tarafta galata köprüsü, eski İstanbul ve topkapı sarayı tam karşınızda yani istanbulun en güzel manzaraları.

1950`lerin havasını bozmadan ama geliştirerek İstanbul yeme içme kültürünün önemli adreslerinden birisi olan Liman lokantası Karaköy rıhtımından tüm istanbulu gören panoraması, son derece lezzetli yemekleri, dört denizin balıklarıyla enfes geceler yaşatıyor sizlere.

Pazartesi`den Cuma`ya hafta içi her öğlen 12:00 15:00 arası yoğun iş temposundan sıkıldığınızda bir nefes almak için yada iş yemeginde çalışmaya devam edecekseniz Limana Buyrun. Lezzetli ve sağlıklı yemeklerimiz, kusursuz servisimiz ve güleryüzlü personelimiz ile sizleri konuk etmekten büyük mutluluk duyacağız. Özlediğiniz Öğlen yemekleri, iş ve kahve sohbetleri hepsi eski tadında, yeniden sizleri çağırıyor "Liman`a".

Hafta içi her akşam üstü Liman`da günün stresini içkinizi yudumlayıp İstanbul`u seyrederek atın. Akşam üstü barı 18:00 itibarıyle sizler için hazır. Bir başkadır akşam yemekleri Liman Lokantasında. Sıcacık ortamında tüm şehrin ışıklarını daha parlak göreceksiniz. Pazar hariç her gün 20:00 24:00 saatleri arasında Balık ve deniz ürünleri ağırlıklı menumüzle, sizleri sevdiklerinizle ağırlıyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT