Mabeyin Restaurant

Yeme İçme Restoran Mabeyin Restaurant

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Eski Kısıklı Cad. No.129 Kısıklı Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 422 55 80

Faks: 0216 321 46 48

Web: http://www.mabeyin.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Osmanlı`da Mabeyinci, padişahlarin halk ve kurumları ile olan ilişkilerine bakan, padişahın buyruklarını ilgililere, halkın dileklerini ise padişaha iletmekle görevli olan kişilere verilen ad anlamına geliyordu. Tarihte, eski konaklarda harem ile selamlık arasında kalan bölüm veya padişah sarayı anlamına gelen Mabeyin adını alan Mabeyin Restaurant "Turizm Bakanlığı özel tesis işletme belgesi" olan bir mekan.

Güneydoğu yöresinin en lezzetli kebapları, meze ve zeytinyağlı çeşitleri ile günümüz Türk mutfağı lezzetlerini sunan Mabeyin, 3 ana bölüm ve 5 ayrı soalndan oluşan mekanında misafirlerini ağırlıyor. 420 kişi kapalı alanda, 350 kişi bahçe düzeninde olmak üzere 770 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. Ayrıca, grup yemekleri, toplantı ve seminerler için de salonları bulunuyor.

1975 yılında Laleli`de kurulan Çavuşoğlu, kebap ve baklava çeşitleri ile 28 yıldır Laleli`de kaliteli hizmetini sürdürmektedir. Çavuşoğlu Lokanta`nın işletmecileri Türk mutfağını Osmanlı dönemine ait bir mekanda en kaliteli şekilde sunabilmek amacıyla Mabeyinci Ziverbey Köşkleri`nin restorasyon çalışmalarına 2000 yılında başlanmış ve 10 Eylül 2003 tarihinde hizmete hazır hale getirilmiş.
Mabeyin`in mönüsünde ise zengin yemek çeşitleri yelpazesi sizi karşılıyor. Ayva kebabından soğan kebabına, sarımdak kebabından yedidünya kebabına, klasik kebap çeşitleri... pek çok kebap çeşidi var. Izgara etler, yöresel yemekler (Antep dolma, Ekşili taraklık, Yuvarlama, Şiveydiz), soğuk ve sıcak başlangıçlar, zeytinyağlı çeşitleri, tatlılar... bulunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT