Marmara Restaurant

Yeme İçme Restoran Marmara Restaurant

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Feneryolu Cad. Polat Renaissance İstanbul Hotel Yanı, Yeşilyurt Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Balık Keyfi “MARMARA”da

Marmara Balık Lokantası, huzurlu ve kaliteli atmosferi, mühteşem manzarasıyla sizleri denizden gelen lezzetlerle buluşturuyor...
Denize ve balığa tutkun, tazelik kalite ve şıklıktan vazgeçmeyenler için çok özel bir mekan olan Marmara Balık Lokantası, birbirinden özel lezzetleri ile sizleri bekliyor. Balık keyfiniz için dekorasyonundan menüsüne her türlü ayrıntının düşünüldüğü Marmara Balık, denizden gelen taze lezzetler sunuyor.

Balığın sihirbazı Çetin Usta tarafından hazırlanan özel spesyaller ile yemeği bir şölene dönüştüren Marmara Balık’ın mönüsünde, Sürpriz Levrek ve Marmara Balık Salatası mutlaka denemeniz gereken lezzetler arasında ilk sırada yer alıyor. Akya balığından yapılan Balık pastırması, Levrek marine ve Balık kavurma ise nadir bulunan lezzetleri tatma fırsatı sunuyor. Son derece geniş seçeneklere sahip yerli yabancı şarap çeşitlerini de tadabileceğiniz Maramara Balık’ta yemeğinizi rakı çeşitleri ile de tamamlayabilirsiniz.

Marmara Balık’ın muhteşem manzarasını seyre dalacağınız Lounge’ında ve özel terasında yemek öncesi içkinizi yudumlayabilirsiniz. Gününüzün akışına keyifli bir ara vermek ya da gecenize farklı bir renk getirmek için doğru bir tercih olan Marmara Balık Lokantası`nda tadacağınız lezzetler sonrasında, müdavim olacaksınız.
Hizmet verdiği saatler: 12.00 – 24.00

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT