Moms` Cafe - Restaurant

Yeme İçme Restoran Moms` Cafe - Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Davutpaşa Cad. No.6 Çiftalan yolu üzeri Kemerburgaz Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 360 25 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

MOMS’ İstanbul Kemerburgaz’da sabah kahvaltısıyla başlayıp öğlen ve akşam yemekleri, özel davetlerle müşterilerine hizmet veren, modern ve sıcak bir ortama sahip bir restaurantdır.

Kemerburgaz’ın yapılaşmaya açık olmayan orman bölgesinde, yeşillikler ve meyve ağaçlarıyla dolu 2 dönümlük bahçe içinde yeralan MOMS’ , çevrede yeni inşa edilmiş sitelere çok yakın olmakla birlikte toz ve gürültü kirliliğinden tamamen arınmış bir yer olma özelliğine sahiptir.

MOMS’, konsepti ve mönüsü itibarıyla müşterilerin yemek yerken sosyalleşebileceği, dostluklar kurabileceği nitelikte bir mekandır. Yakın çevrede bu anlamda alternatif bir mekan olmaması da MOMS’ı tercih sebebi yapacaktır.

MOMS’ yemek mönüsü farklı damak tatları göz önünde bulundurularak oluşturulmuş, sağlıklı, renkli ve rafine bir mönüdür. Dünya mutfaklarından seçilmiş güzel lezzetler konseptle uyum içinde biraraya getirilmiştir.

ProLongé ortaklarından Güney Afrikalı ünlü şef Mike Norman danışmanlığı ile MOMS’ ortaklarının geleneksel yemek birikimleri harmanlanarak misafirlerin beğenisine sunulmuştur.
Restoran binası iki katlıdır. Bahçe katında MOMS’ bu katta 50 kişiye oturarak yemek servisi verecek kapasitededir. Mekan içerisinde kalabalık aile ve gruplara hizmet edebilecek büyük masalar da bulunmaktadır.
Çağdaş tasarım elemanları ile “kır evi” konseptinin samimi unsurları birlikte kullanılarak ev rahatlığında, hoş bir mekan yaratılması amaçlanmıştır.

MOMS’ Çatı hem büyüklere, hem de küçüklere ayrı mekanlarda hizmet verecektir. Büyükler 60m2lik lounge da yüksek bir ahşap çatı altında, şömine karşısında dinlenip sohbet ederken, küçükler kendilerine ayrılmış 60m2lik oyun odasında yaratıcı aktiviteler yapıp, oyunlar oynayacak, kendi yaş gruplarına uygun çocuk filmleri izleyebilecek, kitap okuyabileceklerdir.

MOMS’ Çatı gerek çocuk yaşgünü partileri, gerekse büyüklerin partileri, şirket toplantıları ve özel yemek davetleri için bahçe katından tamamen soyutlanabilecek şekilde düzenlenmiştir.

MOMS’ Bahçe ise, 2 dönümlük bir alanda, küçük bir dere kenarında, yüzü tamamen yeşile dönük olarak konumlandırılmıştır. Bahar ve yaz düğünleri, kurumsal etkinlikler ve dış mekan organizasyonları için ideal özelliklere sahiptir. MOMS’ Bahçe’de masa ve sandalyelerin oluşturduğu yemek alanları, bahçenin çeşitli yerlerine dağıtılarak küçük bölümler oluşturulmuş, sedirli, minderli ahşap decklerde misafirlere rahat bir ortam yaratılmıştır. Bahçe tasarlanırken doğal dokusu hiç bozulmadan zenginleştirilerek bitkilendirme çalışması yapılmıştır.

Tüm Bu özellikleriyle MOMS’ yalnız Kemerburgaz’dan değil İstanbul’dan da pek çok müşteriyi cezbedecek bir mekandır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT