Nefti Köşk Restaurant

Yeme İçme Restoran Nefti Köşk Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Kozyatağı, Kaya Sultan Sok. No:96 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 79 26

Faks: 0216 658 79 28

Web: http://www.neftikosk.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
19.Yüzyıl Osmanlı Av Köşkünde bir Türk kahvesi alır mıydınız ?

Her geçen gün sayıları biraz daha azalan tarihi kültür varlıklarından, korunması gerekli birinci grup ahşap köşklerden biri olan av köşkü, orijinaline sadık, otantik, gizemli, huzur dolu şık bir mekan olarak restore edildi...

Üç katlı bu tarihi köşkün görkemli girişinde kendinizi Osmanlı`nın ihtişamlı havasına kaptırıyorsunuz..
Üst kattaki, devrin İtalyan ressamlarının eseri orijinal duvar ve tavan resimleriyle bezenmiş sempatik salonları, size geçmişte bir yolculuk yaşatırken, çatı katında şark köşesini bulacaksınız.

Köşkün yeşil ve ferah bahçesi ise yeniden düzenlenmiş ve İstanbul’un yaz günlerinin keyfini bu tarihi mekanda varmanız için hazırlanmıştır.
Bu tarihi köşkte sabah kahvaltısı ile güne başlayabilirsiniz, öğlen yemeğinde istenirse Türk mutfağından geleneksel tatlar, istenirse özel salatalar, krepler, spagettiler ve ekonomik mönüler seçebilirsiniz.
Akşam yemeğini bir şölene çevirmek için Avrupa mutfağından gurme tatlar bulabilirsiniz.

Günün her saatinde dostlarınızla buluşma yeri olacak bu tarihi Restaurant’ta ev imalatı tatlı ve tuzlu çörekler eşliğinde çay veya kahve ile sohbetleri koyulaştırabilirsiniz.
Pazar sabahları zengin çeşitleri ile servis edilen brunch, ailenizle geçireceğiniz mutlu bir tatil gününün başlangıcı olabilir.
Nefti Köşk Restaurant, siz müşterilerimize çok amaçlı salonlarında iş yemekleriniz, sosyal etkinlikleriniz, toplantı ve davetleriniz için set mönü ikramlar hazırlanıyor.
Hafif müzik eşliğinde güzel bir atmosfer, damak zevkinize özenli, hızlı ve güler yüzlü bir servis ile evinizdeki sıcaklığı hissettirmek istiyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT