Nexus

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Asmalı Mescit Mah. Asmalı Mescit Sok. Çağın Han. No: 13/ 6-7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212- 2459768

Faks: 0212- 2459769

Web: http://www.nexustr.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
NeXuS cafe Pazartesi günleri hariç, hergün 10:00 - 02:00 saatleri arasında hizmetinizdedir.
Hava durumuna gore, ister terasta açıkhavada, ister şömine başında ya da aydınlık ve sıcak orta-kat salonunda öğlen yemekleri klasik müzik eşliğinde çok keyifli. Üstelik ödemelerinizi kredi karti, Sodexho ya da Ticket`larınızla yapabilirsiniz.

Nexus Mönüsünden Seçtiklerimiz; Bresaola Tabağı (Mozzarella, parmesan, domates, avokado, fesleğenli sızma zeytinyağı ile), Bar Tabağı (Sosis, misket köfte, patates tava, çin/sigara böreği), Grek Salata (Halka soğan, siyah zeytin, yeşil zeytin, beyazpeynir, domates ve salatalık), Ravioli Ispanaklı (Ravioli, ıspanak, ricotta peyniri, şarap ve ceviz sos ile), Steak Texas Beans (Bonfile parçaları, mantar, meksika fasulyesi, sarımsak, kırmızı şarap, acılı sos ile), Penne Arrabiata (Penne, acı domates sos, sarımsak, fesleğen)

Nexus`ta Pazar Kahvaltı Keyfi...
Nexus`ta kahvaltıların keyfi bir başka oluyor. Her Pazar 10:30`dan itibaren klasik müzik eşliğinde hava durumuna göre şömine başında veya terasta puf koltuklarda kahvaltıya davetlisiniz. Bu özel günde zengin kahvaltı tabağı (Beyazpeynir, taze kaşarpeyniri, eski kaşarpeyniri, dilpeyniri, tulumpeyniri, dana jambon, tavuk jambon, siyap zeytin, yeşil zeytin, bal, reçel, tereyağı, salatalık, domates, rafadan yumurta, 3 adet çay veya filtre kahve ile) 3 adet çay veya filtre kahve ile yalnızca 10,00 YTL.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT