Paristanbul Beyoğlu

Yeme İçme Restoran Paristanbul Beyoğlu

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak, Restaurant

Adres: Şişhane Sok.Emekyemez Mah. Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 30 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dünyanın en güzel iki şehri tek mekanda toplanıyor, grupfoni’nin bugünkü fırsatını kaçırmayın; İstanbul’un ortasında Paris’in büyüleyici havasında inanılmaz Fransız lezzetleriyle tanışın.

Büyülü bir şehrin eşsiz lezzetleri eşliğinde iş arkadaşlarınızla ufak bir toplantı, arkasaşlarınızla samimi bir sohbet ya da sevgilinizle küçük bir kaçamak istiyorsunuz; bunun için illa ki Paris’e gitmenize gerek yok. Parİstanbu,l Paris`teki cafelerin sıcaklığını burada, İstanbul’da yaşatmak için sizleri bekliyor.

Beyoğlu’nda Fransız mutfağından seçkin lezzetleri sunan Parİstanbul keyifli bir ortamda yemek yiyebileceğiniz ideal bir mekan. Parİstanbul’un siz grupfoni üyeleri için hazırladığı zengin menüsünde orta boy salata ve dumanı üzerinde bir pizza ve bir içecek bulunuyor. Bu eşsiz lezzetlerin ardından sunulacak çay veya kahve ile de mekanın ve Paris havasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT