Park Balık

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Suadiye Plaj Yolu No:18/2 A Blok Suadiye (Suadiye Oteli karşısı) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 410 39 59 - 69

Faks: 0216 410 39 49

Web: http://www.parkbalik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
LEZZETİN, KALİTENİN VE MANZARANIN BULUŞTUĞU MEKÂN PARK BALIK

Anadolu yakasının en nezih semtlerinden biri Suadiye’de yeni bir soluk olan Park Balık eşsiz ada ve deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.
Park Balık eşsiz manzaralı konumuyla sizleri bu güzelliği paylaşmaya davet ederken, deniz ürünleri sevenlere çok özel mönüsüyle kapılarını açıyor.

Balık keyfini taze ve usta ellerden tatmak isteyenlerin için şık ve kaliteli bir mekân olan Park Balığın işletmeciliğini Ahmet Ertuğrul ve Soykan Kurtulmuş üstleniyor. Müdürlüğünü Kamber Şahin ve aşçı başılığını da yıllarca bu sektöre hizmet vermiş ve başarısını kanıtlamış Şef Mithat Polat yapıyor.

Mekân, dekorasyonunda rahatlık ve şıklık ön plana çıkıyor. Ruhunuz adalar ve denizle bütünleşip, elinizde bir kadeh şarap dudaklarınıza doğru yol alırken huzuru ve yemek yemenin keyfini çıkarıyorsunuz. Park Balık müşterilerine sadece mönüsünü değil bir akşam yemeğinden çok daha fazlasını sunuyor. Yemek yemeyi düşündüğünüz mekânın hem manzarası olsun, yemekleri usta ellerden çıksın, servisi iyi olsun bunun yanında rahat ve şık bir mekân olsun istiyorsanız kesinlikle park balık sizin için ideal bir mekân.

Farklı hizmet anlayışından yola çıkan park balık lezzet ve kaliteyi birleştirerek A la carte mönüsüne ek olarak özel mönü seçenekleriyle de farklı tatlar arayan müşterilerine hizmet veriyor. Ayrıca hafta içi saat 12.00–17.00 arası avantajlı mönü paketi müşterileri için özel olarak hazırlanıyor.

Specialleri arasında kabak çiçeği dolması, levrek marina, ahtapot salata, cibiesli levrek sarma, Girit lakerda, fava, soya soslu uskumru sarma; ara sıcaklarda barbun pane, levrek külbastı fener kavurma, kalamar şiş ızgara, deniz mahsulleri krepi, ahtapot kavurma ve ızgara, balık kokoreç gibi daha pek çok özel hazırlanmış çeşitler ağzının tadını bilenlerden yoğun ilgi görüyor. Balık seçenekleri arasında mevsime uygun tüm balık çeşitleri ve dahası bu eşsiz mekânda sizleri bekliyor...

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT