Pastarito Suadiye

Yeme İçme Restoran Pastarito Suadiye

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Plaj Yolu Sokak 25/B Suadiye Suadiye İstanbul

Telefon: 0216 362 35 01

Web: http://www.pastarito.info

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Pastarito, asırlık İtalyan yemekleri ve ambiyansı ile dünyaya yayılmış restoran markasıdır.

İlk Pastarito 1993 yılında İtalyan bir girişimci tarafından Torino`da açıldı. Marka, İtalya ve yurtdışında geliştirilmesi hedefi ile 2004 yılında Cir-Food Group tarafından satın alındı.

Cir-Food Group, 600 milyon Euro`luk cirosu ve 8.000`in (İtalya`da) üzerinde çalışanı ile İtalya`nın 13 bölgesinde ve yurtdışında (İspanya, Yunanistan, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Romanya, Çin, Vietnam, ABD, İspanya, Türkiye) faaliyet gösteriyor.

Cir-Food Group, Pastarito da dahil olmak üzere, yiyecek ve restoran sektöründe hizmet veren 8 markasıyla, tüm dünyada 120 restoran ve bar işletmesi ve 100 franchise ortağıyla, İtalya`nın 3 büyüğü arasında yer alıyor. Şu anda İtalya ve yurtdışı olmak üzere toplam 38 Pastarito bulunmakta.

Pastarito, Türkiye`de; Akaretler (İstanbul) ve Suadiye (İstanbul) olmak üzere toplam 2 restoranla hizmet veriyor.

Dünyanın ve İtalya`nın, İtalyan kökenli tek ve en büyük restoran markası olan Pastarito, Tür-İtal Grup tarafından Türkiye`ye getirildi. Pastarito`nun 6 ayda bir değiştirilen menüsü, İtalyan şefler GIANLUCA COLELLA, FRANCESCO DINI ve Türk koordinatör İrfan Bursalıoğlu tarafından tasarlanıyor. Şefler, yalnız etnik İtalyan mutfağını değil, Türk mutfağını da göz önüne alıp, Türk damak zevkini detaylarıyla sentezleyerek çok zengin bir menü yaratıyor.

Türkiye`deki Pastarito`ların dekorasyonlarının her birinde ayrı bir İtalyan havası esiyor. Pastarito`larda enfes İtalyan yemeklerini yerken kendinizi Umbria veya Toskana bölgelerinin dekorasyonuyla İtalya`da hissebiliyorsunuz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT