Ramada Plaza İstanbul Otel

Yeme İçme Restoran Ramada Plaza İstanbul Otel

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Halaskargazi Cad. No: 63 (Eski No: 139-151) 34373 Osmanbey Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 93 47 / 296 93 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
20:00 - 20:45 saatleri arasında Kokteyl ile Başlıyacak olan programımız Balo Salonunda Muhteşem bir organizasyon ile sürecek. Programda Türkçe Müzikte Songül ve Orkestrası, sonrasında Greek Müziğin Ayrıcalıklı ismi YORGO ve Orkestrası Buzuki Emilios ile birlikte doyumsuz eğlencenin tadına varacaksınız. Özel dansçılar eşliğinde Zeybek ve Syrtaki Showları izleyip ardından Dj ile sabahın ilk ışıklarına kadar sınırsız eğlenceyi ve dansı yaşayacaksınız. Otelimizde Yılbaşı için hazırlanmış olan menü ise yine özenle seçilmiş.

Zengin Meze TabağıDana Jambon, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Topik, Sucuk, Zeytinyağlı Kestaneli Lahana Sarma, Havuç Tarator, Çerkez Tavuğu, Humus,Patlıcan Salata, Mercimek köfte, Antep Ezme, Limon
Masalara Serpme
Krudite (Salata, Havuç, Kiraz Domates, Kornişon, Antep Turp, Bebek Mısır, Roka, Marul, Baharatlı Zeytin Çeşitleri ve Çeşitli Soslar İle ) Karışık Çerez ve Cipsler Mevsim Salatası
Ara Sıcak
Eski Kaşar Pane, Susamlı Piliç, Kıymalı Sigara Böreği, Yıldız Sosis
Ana Yemek
Geleneksel Yılbaşı Hindisi; Portakal Soslu Kestane Taze Baharatlar İle Sotelenmiş Sebzeler ve Tereyağlı İç Pilav
Tatlı
Çikolatalı Yılbaşı Pastası
Mevsim Meyveleri
Çay / Kahve
İşkembe Çorbası
Limitsiz Yerli Alkollü / Alkolsüz İçecekler ve Tabii ki 24:00`da Şampanya İkramı ..

Kişi Başı KDV Dahil Fiyatımız 199 TL Çocuklar için ise 99 TL. Fiyatlar peşin veya nakit ödeme için geçerli olup, Bonus Card, Maximum Card ve Card Finans`a Vade Farksız 4 Taksit kolaylığı da sunulmuştur.

Bu özel gecede Çocukları da unutmadık. Çocukalar için Palyaço ve Noel Baba eşliğinde çeşitli animasyonlar ve oyunlar mevcut. Hazırlanmış olan çocuk menüsü ise yine onların damak tadına uygun.
Patates Kızartması,Sosis,Hamburger,Sigara Böreği,Mitite Köfte,Tavuk Pane,Dondurma,Limitsiz Meşrubat şeklinde. Kişi Başı KDV Dahil Fiyatımız 199 TL Çocuklar için ise 99 TL. Fiyatlar peşin veya nakit ödeme için geçerli olup, Bonus Card, Maximum Card ve Card Finans`a Vade Farksız 4 Taksit kolaylığı da sunulmuştur.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT