Refik Restaurant

Yeme İçme Restoran Refik Restaurant

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Asmalı Mescit Mah. Sofyalı Sok. No:7-10-12 Tünel Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 28 34 - 0212 245 78 79

Web: http://www.refikrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Refik Restaurant: Beyoğlu`nun Bohem Meyhanesi
Refik’e geldiginiz anda ilk kez bile geliyor olsanız tanıdık bir mekana geldiğiniz, dostlar arasında olduğunuz hissine kapılırsınız, mekana olan yabancılığınız hemen siliniverir. Tekrar olacak ama en önemli özelliğimiz müşterilerimizle olan diyaloğumuzdur. Garsonlarımız size sıcak, samimi bir ilgiyle yaklaşırlar. Refik Baba mutlaka her masaya uğrayıp hal hatırınızı sorar, sıkmadan, kısa süreli sohbet eder. Refik’in yemekleri tam ev yemeği lezzetindedir. Porsiyonlarımızın da çok doyurucu olduğunu söylemeliyiz. Yemeğe oturmadan önce yemek tezgahına gidip yemek ve meze seçeneklerine bakabilirsiniz. İçkinin, mezenin ve sohbetin lezzetini asıl akşamları çıkarıyorsunuz. Öğlenleri genellikle bölge de çalışanlar gelir.

Refik’te her hangi bir aşırılığa rastlamak mümkün değil. Bu dekorasyonumuza da yansımıştır. Alabildiğine sade bir mekan. Eğer daha önce gelmediyseniz bir deneyin. Refik Babanın anıları eşliğinde, nefis meze ve yemekleri yiyip, içkinizi yudumlarken meyhanede olmanın keyfini çıkaracaksınız. Gelmeseniz bile önünden geçerseniz şöyle bir bakın; eğer sabahsa Refik Babayı kapı önünde fasülye ayıklarken, çalışanları neşeli bir hazırlık içinde göreceksiniz. Bu mekanımızın çekiciliğini açıklıyor sanırım.

Gerçi her daim müdavimlerimize ve edebiyat, sinema, tiyatro, resim dünyasından tanıdık simalara rastlamak mümkündur.Zaten sanatçı, gazeteci ve edebiyatçılarımızın ilgisi duvarlara yansımıştır. Duvarlarımız da çeşitli köşeler oluşturulmuştur ; Cumhuriyet Köşesi: Bu köşede Atatürk ve İnönü’nün fotoğrafları ve çeşitli yazılar asılı. Dostlar Köşesi: Bu köşede ise Abidin Dino, Aziz Nesin gibi edebiyat ve sanat dünyamızın ünlü simalarının fotoğrafları, hediye ettikleri eserleri bulunuyor. Hatta yurtdışından Refik’i ziyaret eden sanatçıların fotoğrafları bile asılıdır. Bir de Basın Köşesi var. Bu köşede Refik hakkında basında çıkmış yazılar bulunuyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Geçmiyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT