Riva Aqua Restaurant

Yeme İçme Restoran Riva Aqua Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Riva plaj içi Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 319 11 53- 0216 319 16 19

Web: http://www.rivaaqua.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Dört mevsim balık keyfini yaşayabileceğiniz doğanın yeşili denizi mavisinin iç içe olduğu Karadeniz’in incisi Riva’da… RİVA AQUA Balık Restaurant’ı siz balık severlerin hizmetine Nisan 2008 tarihinde sunulmuştur.

İstanbul balık halinden tüm restaurantlara yıllardır balık ve deniz ürünleri tedarik eden Pasifik Balıkçılık’ın ortaklarından Haldun Gülerer ve Alpaslan Şenol tarafından kurulan Riva Aqua Restaurant, balık halinden resturant’a deniz ürünlerini direk olarak tedarik edebilmelerinin avantajıyla çok daha uygun fiyatlarla misafirlerini ağarlayabilmenin mutluluğunu yaşamaktadırlar.

Soğuk ve sıcak mezelerin geniş bir yelpazede balık severlere sunulduğu ve deniz ürünlerinin günlük olarak hal’den getirtilerek hazırlandığı mekanımızda, damak tadını seven balık tutkunları için çok özel spesiyaller de bulunmaktadır.

İşletmeciliği Can Cem Gülerer tarafından yapılan Riva Aqua Restaurant kışın 150 kişilik, yazın ise balkonlarıyla beraber 250 kişilik misafir ağırlama kapasitesine sahiptir. İstanbul’a en yakın (Kavacık’dan yeni yol ile 15 dk.) plaj olan Riva Plajı’nın içinde hizmet ettiğimz için temiz denizimizden ve plajımızından da ücretsiz faydalanabilirsiniz. Özel günler ve davetleriniz için de farklı menülerin hazırlanabildiği eşsiz manzaralı mekanımızda istenildiği takdirde canlı müzik hizmeti de verilebilmektedir.

Riva sahilinin en güzel yerinde taze deniz ürünlerinin doyumsuz tadlara dönüştüğü Riva Aqua Restaurant’da balık yeme zevkini tadmanız için sizleri bekliyoruz…..

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT