Rol Bar - Restoran

Yeme İçme Restoran Rol Bar - Restoran

Mutfak Türü: Bar, Meyhane

Adres: Sıraselviler cad. Soğancı sok. No: 7 Cihangir Taksim (Eski Bilsak Binası) Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 251 31 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

ROL Bar-Restoran

Kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel fasıl heyeti ve sahne programı, zengin mezeleri, özel meyhane mutfağıyla eğlence dünyasının yeni ve şık adresi olarak açılışını gerçekleştiren “ROL”; Cihangir’in gözde mekanları arasında yer alıyor.

Otantik ve modern çizgilerin uyumlu bir sentez oluşturduğu sıcak ambiyansı, güler yüzlü, hızlı ve temiz servislerinin yanı sıra konuksever ev sahipliğiyle müşteri memnuniyetini esas alan “ROL”, özel meze çeşitleriyle zenginleştirdiği lezzetli meyhane mutfağıyla da farklı ve başarılı.

Ankara Devlet Tiyatrosu’nun genç oyuncularından Gökhan Atalay’ın üç arkadaşıyla ortak işlettiği “ROL” , İTÜ Devlet Konservatuarı mezunu Türk Sanat Müziği solisti Atakan’ın Cuma - cumartesi geceleri gerçekleştirdiği muhteşem sahne performansı ve seçkin musiki repertuarıyla da konuklarına keyifli ve unutulmaz bir müzik şöleni sunuyor. Show TV’de ekrana gelen “Yaralı Yürek” adlı dizide Vildan Atasever’le başrolü paylaşan Gökhan Atalay, “ROL” ün özel geceler için, şirket organizasyonları ve keyifli eğlenceler için de gönül rahatlığıyla tercih edilecek, huzurlu, güvenli ve rahat bir mekan olduğunu söylüyor.

Musikinin, gönül hoşluğunun, meyhane lezzetinin, dostluğun, sıcak sohbetlerin ve kalender eğlencenin buluşma noktası “ROL” de sizleri de ağırlamaktan ve baş tacı etmekten onur duyar felekten çaldığımız gecelerimize katılımınızı arzu ederiz …

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Amex

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT