Saklıköy Country Hotel & Club

Yeme İçme Restoran Saklıköy Country Hotel & Club

Mutfak Türü: Restaurant

Adres: Bayramköprü mevkii No:2 İshaklıköyü Ovası Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 434 55 21

Faks: 0216 434 55 22

Web: http://www.saklikoy.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Saklıköy Mahzen Restoran’da 500 yıl öncesine giderek şaşırtıcı saatler yaşayın...

70 dönümlük bir cennet düşünün. Üstelik İstanbul’ da şehir merkezine sadece yarım saatlik mesafede. Bu cennet Saklıköy’den başka bir yer değil.

Tamamen doğanın içinde, ıhlamur ağaçlarının kokusuyla mutluluk dolacağınız, 10 binden fazla bitkinin yer aldığı bu cennet köşede, 8 bin metrekarelik butik binicilik kulübünden, tenis kortlarına, yarı olimpik yüzme havuzundan doğada yürüyüş parkurlarına, mini futbol sahasından, fitness, sauna, lounge alanlarına kadar her türlü ihtiyacınızın düşünüldüğünü görecek ve 500 yıl öncesini yaşatan Saklıköy Mahzen Restaurant’da da çok farklı lezzetlerle tanışacaksınız.

Romantik French Country tazındaki Taş Otel ile, doğanın adeta bir parçası olan tamamı kerpiçten Kerpiç Otel’de konaklamak çok özel bir deneyimken, sizleri yarım asır öncesine götürecek Mahzen Restoran Saklıköy’ün en önemli özelliği. Tarihi bir atmosferde, 500 yıl öncesinin kurallarıyla yemek yemek unutamayacağınız bir an olacak ve unutamayacağınız lezzetler tadacaksınız.

Mahzen Restoran’da günümüze ait çatal kaşık bıçak gibi materyaller kullanılmıyor. “Hancı” lar 500 yıl öncesinin yemek adetlerinden ve yemeğin servis kurallarından bahseden bir ferman okuyorlar. Fermanın ardından misafirler tarihi atmosferin kurallarına keyifle uyum sağlıyor. Her ayrıntısı ile ortaçağı yansıtan mekânda han çorbaları toprak kaplarda kaşık kullanılmadan içiliyor. Ekmekler ise restoranın özel odun fırınında hazırlanarak pişiriliyor. Ana yemekler de aynı çorba gibi dönemin yeme içme kurallarına bağlı kalınarak tahta levhalar üzerinde servis ediliyor.

Yemek öncesi okunan ferman, yeme-içme ve servis kuralları gibi birçok unsurun geçmişi aynen yansıtması için özenle düşünüldüğü mekânda elektrik ile aydınlatma da yok. Yemeğinizi mum ışığında keyifle yiyorsunuz.
Tarihe sıcak bir uzanış ve samimi bir ortamda sevdiklerinizle paylaşacağınız yemek sizi farklı, keyifle hatırlayacağınız güzel anılara çağırıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT