Sesto Senso

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak

Adres: Şenlikköy, Çatal Sok. No:17 Kaışbeyaz Restaurant yanı, Florya Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 212 663 28 90 (pbx)

Faks: 212 663 60 75

Web: http://www.sestosensoturkey.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Sunduğu muhteşem günbatımı manzarasının ve İstanbullular`a kaşıbeyaz kalitesi eşliğinde benzersiz bir damak zevki ve dostluk atmosferi yaşatan SESTO | SENSO restaurant bar daha keyifli bir kış sezonu geçirmeniz için, klasikleşen ayrıcalıklarını çok seveceğiniz yenilikler ekledi.
SESTO | SENSO restaurant, 2.5 dönüm yeşil bahçesiyle bütünleşen dekoruyla sizlere doyumsuz anlar yaşatıyor...

İstanbul’un en gözde eğlence mekânlarından Sesto | Senso her gece farklı eğlenceler sunuyor.
İstanbul’un ve Türkiye’nin vazgeçilmez restaurantı KAŞIBEYAZ güvencesi ve lezzetiyle 2004 aralıkta açıldı.

İstanbul’un en zengin İtalyan mutfağını bünyesinde barındıran ve en renkli, en romantik, en ateşli ziyafetleri size sunan Sesto | Senso eşsiz şarap çeşitleriyle de içinizi ısıtıyor. İtalyanların karşı konulmaz başlangıçları, renkli salataları, Akdenizin zengin deniz ürünleri ve muhteşem soslarla bezenmiş makarnaları-pizzaları Sesto | Senso’da metin çelik ustanın elinden yemeğe hayır diyemeyeceksiniz.

Mimari özellikleri 70’lerden günümüze mimar M. Belgin Gürkanlar tarafından özenle rahatlık düşünülerek dizayn edildi.1000 kişi kapasiteli retaurant bar ıtalyadan özel getirilen ışık sistemi ile tavan yüksekliği müşterileri sıkmadan rahat oturumunu sağlamaktadır. yılın 12 ayı hizmet vermek için bir dönüm bahçe üzerine evimizin bahçesi olarak görmenizi hedefledi.

İşletmeci Candan Topdemir’in misafirperverliği ile eşsiz bir yemek ve içinizi ısıtan şaraplarla 23:00’da sona eren yemeğin ardından sesto senso eğlence kapılarını açıyor ve pazartesi, Salı,Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi geceleri Dj Tamer Şengül eşsiz performansı ile sabaha kadar sürüyor. Pazar günleri branch’la geç saatlere kadar açık büfe mayıs ayı itibarı ile sizlerlere servis vermeye başlayacak.
Sesto | Senso’nun tüm bu farklı yanlarıyla tanışmak ve eşsiz mutfağı ile eğlenceyi keşfetmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT