Sırmalı

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Kordonboyu Mah. Ankara Cad. No: 118-120-122 Kartal Sahil Yolu Kartal İstanbul

Telefon: (0216) 488 3 488

Web: http://www.sirmali.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
KALİTELİ VE KEYİFLİ DAKİKALARIN MEKANI “SIRMALI” AÇILDI
Dünya ve Osmanlı mutfağının özgün lezzetlerini bir arada bulacağınız “Sırmalı” Kartal Sahilyolu’nda hizmete girdi.

Konforu ve kaliteyi ön planda tutan Sırmalı, restaurant ve cafe bölümlerini birbirinden ayırarak ziyaretçilerine sınırsız hizmetler sunuyor. Dünya mutfağının lezzetlerini barındıran cafe bölümü 4 ayrı salondan oluşuyor ve 150 kişilik kapasiteye sahip. Rahatlatıcı ve keyif veren renklerin hakim olduğu cafe bölümünde deniz manzarasını izleyerek kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Sırmalı Cafe, dekorasyonu ile de müşterilerine kendilerini evlerinde gibi hissettiriyor. İtalyan pizza çeşitlerinden salatalara, balık ürünlerinden zengin tatlı alternatiflerini barındıran menüsünde beyaz çikolatalı profiterol lezzeti ile dikkati çekiyor.

Damak zevkine önem veren Sırmalı, restaurant bölümünde 6 bağımsız salon ile 300 kişiyi ağırlayabiliyor. Öğlen saatlerinde Osmanlı mutfağının ev yemeklerinin yanı sıra gün boyu kebap ve yöresel yemek çeşitleri ile her damak zevkine hitap eden Sırmalı Restaurant, farklı ambiyansı ve adalar manzarasıyla hoş vakit geçirebileceğiniz bir mekan.

Sırmalı’nın deniz manzaralı terasında ve bahçesinde yapacağınız brunchlar ile hafta sonunuzu da renklendirebilirsiniz. Sırmalı’da, siz kahvaltınızı yaparken çocuklarınız da eğitmen eşliğinde oyun odasında vakit geçirebilirler.

Sırmalı Restaurant her türlü teknik donanıma sahip 30 kişi kapasiteli VIP odasıyla özel iş toplantıları, eğitimler ve seminerler için firmalara da hizmet vermeye hazır.

Kendi sektörlerinde başarılı Sırmalı ve Okur ailelerinin Kartal’a kazandırdığı Sırmalı Restaurant & Sırmalı Cafe, kaliteyi ve konforu bir arada görmek isteyenleri bekliyor.

BRUNCH KEYFİ SIRMALI’DA YAŞANIR
Sırmalı, 46 çeşit yöresel peyniri ve 200 çeşit zengin açık büfesi ile unutulmaz bir Pazar keyfi sunma konusunda iddialı.
Sınırsız hizmet ve yenilikler sunan Sırmalı havaların ısınmasıyla deniz manzaralı terasında size keyifli Pazar kahvaltıları sunuyor. Açılışı ile Kartal’da ses getiren Sırmalı Restaurant ve Sırmalı Cafe’de hafta sonlarınızı da değerlendirebilirsiniz. Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Sırmalı, misafirlerine Adalar manzarası eşliğinde 200 çeşit zengin açık büfesiyle doyumsuz lezzetler tattırıyor.
Sınırsız açık büfesin de yöresel 46 çeşit peynirden reçellere, börek çeşitlerinden zeytinyağlılara, poğaça ve tatlı çeşitlerinden meyve çeşitlerine kadar aklınıza gelebilecek bütün alternatifler mevcut. Açık büfesinin çeşitliliğiyle ve lezzetindeki mükemmelliğiyle dikkati çeken Sırmalı, Anadolu yakasında brunch konusunda iddialı. Sırmalı’da brunch keyfi sabah 09:00-14:00 saatleri arasında kişi başı 25 YTL ile hafta sonuna renk katmak isteyenleri bekliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT