Şivey

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Profile Alışveriş Merkezi No: 26-28 Mecidiyeköy Food Court Katı, No: 321-322-323 Şişli İstanbul

Telefon: www.sivey.com.tr

Faks: 0212 356 25 90 - 91

Web: http://www.sivey.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Şivey Et Lokantası Profilo Alışveriş Merkezinin foodcourt katında 465 m2 bir alanda, geleneksel Antep yemekleriyle konuklarını ağırlayan, 30 çalışanı ile 200 kişiye hizmet verebilen ve mütevazi fiyatlarıyla geleneksel Antep mutfağını modern bir dekorasyonla bütünleştiren bir mekandır. Damak tadına, ambayansa önem veriyorsanız ve Antep mutfağı özlemi içindeyseniz “keyifli lezzet mekanı Şivey”in sakin atmosferi ve lezzetli kebaplarının sakin atmosferi ve lezzetli kebapları sizin için idealdir.

Şivey et lokantası kalite, temizlik ve dürüstlük ilkesi ile yola çıkmıştır. Müşterilerimiz arzu ettikleri her an restoranımızın mutfak ve diğer bölümlerini gezebilirler.

Temizlik, ödün vermeyeceğimiz bir konudur. Personelimizin, her ay sağlık taramaları, kan tahlilleri, kıyafet temizliği, tırnak kontrolü ve el hijyeni kontrolümüzdedir.

Müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan Şivey Et Lokantası bilgili, deneyimli ve güleryüzlü personeli ile hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yöneticilerinin de destekliyici katkılarıyla birinci sınıf hizmet vermeye taliptir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT